Alba Liga: A Szépluck-Masterplast-Bádogos trió áll az élen!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kezdenek körvonalazódni az erőviszonyok az Alba Liga alapszakaszában. A nagycsapatok mellett a Győztes Gólig, a Kontrák és az újonnan alakult Denso is remekül szerepel.

Alba Liga alap A csoport

Alap A csoport. A hétfői nap rögtön egy rangadóval kezdődött, a Fehrer és a Szfinx csapott össze. A bakonysárkányiaknak nem a legjobb a sorsolásuk és emiatt be is ragadtak a rajtnál. Erősebbek annál, mint amit a tabella mutat. Emiatt is a három pont megszerzése volt ma a céljuk. Nekiveselkedtek, meghajtották az elejét és ők is szerezték meg a vezetést. De Bellér még a szünet előtt egyenlített, így 1-1-gyel mentek félidőre. A másodikban tovább nyomott a Fehrer, de az Autósiskola védelme állta a sarat. Réger Tibor kapus többször bravúrt bemutatva védett. Sőt, egy kontrából meg is szerezték a vezetést. Iszak rosszul találta el ugyan a labdát, ami meglepte a másik irányba már elmozduló kapust, így az a hálóban kötött ki. A vezetés tudatában könnyű helyzetben volt a Szfinx, kontrákra rendezkedett be. Egy ilyen akció végén Bellér biztosította be a győzelmet. A zöldmezesek rendkívül sportszerűen könyvelték el a vereségüket, annak ellenére, hogy nem így készültek mára.Ezzel egy időben az Est NecUrdel megszerezte első győzelmét a szezonban az Öreg Sam kárára.

A Sárépszer, talán Cseszneki hiánya miatt is, nehezebben bírt a Renegate-tel. Vagy utóbbi csapat szívta fel jól magát? Mindenesetre parázs kis meccs alakult ki. A végén az esélyesebb Sárépszer nyert.

A nagycsapatok árnyékában megbújva gyűjtögeti pontjait a Győztes Gólig brigádja. A sorsolásra sem panaszkodhatnak, de ez még kevés lenne. Hozzák, amit tudnak, ma éppen a Rolomester ellen. Küzdelmes meccsen szerezték meg a három pontot.

Két 100%-os csapat zárta a napot a Főnixben. A Szépluck épphogy összeállt a 21.15-ös kezdésre, több játékosuk is csak percekkel a kezdés előtt jelent meg. A 8. percben Tőke góljával szerezték meg a vezetést. Egy kijátszott akció végén üresen maradt a hatoson belül és az elfekvő kapus felett félmagasan a hálóba lőtt. Meglepetésre egyenlített a Fortuna, méghozzá egy élményszámba menő góllal. Egy bedobás után Horváth Ferenc a levegőből, kapásból kanalazott Viniczai hálójába. Jól tartotta magát a Fortuna, a mezőnyben helyenként tetszetősen passzolgattak. De érezhető volt, hogy erőnléttel nem fogják bírni végig. Így is lett, a Széplucksorra szerezte ezután a gólokat és megérdemelten nyert.

Eredmények:

Est Nec Urdel – Öreg Sam 9-3
Fehrer Hungária – Szfinx Autósiskola 1-3
Sárépszer Kft. – Renegate AC 4-1
Rolomester.hu – Győztes Gólig 1-2
FC Szépluck – Fortuna FC 5-1

  

Alba Liga alap B csoport

A B csoportban a Masterplast simán verte a Városgondnokságot. Úgy nyertek 6-1-re, hogy Mayer góljával még az ellenfél vezetett. A SpikiPuhnyák János nélkül nem ugyanaz a csapat, mint tavaly volt. Idén még csak egy pontra futotta, a mai meccsen pedig gólt sem tudtak szerezni. A New Dream Team 1-0-ra nyert. A Homeopátia a vártnál szorosabb meccset játszott a SliverPlan ellen, de ez a szűk keretből adódik. Múlt héten halasztaniuk kellett, és most sem a legerősebb kerettel vágtak neki. A győzelem meglett végül, a csapatkapitány Varga Csaba ehhez két góllal járult hozzá. Tartja dobogós helyét az Albapark. Régi ismerősük, az előző idényben is velük azonos csoportban szereplő Triád volt az ellenfél. A különbség nem túlzó, ennyivel jobb csapat az ’Park. A fiatalokból álló Kontráknak nem volt extrém feladat az Extrém legyőzése.

Eredmények:

Masterplast – Városgondnokság 6-1
Spiki – New Dream Team 0-1
Homeopátia – Silver-Plan Kft. 4-2
Triád FC – Albapark 1-6
Extrem – Kontrák 1-7

 

Alba Liga alap C csoport

A C csoportban ki gondolta volna, hogy a múlt heti 5-1-ről elveszített találkozó után fel tud állni a Mástészta, főleg a jó szezont futó Ság ellen. Leginkább Szabó Antal hitt ebben, aki 4 gólt szerzett és hatalmas érdemei voltak a győzelemben. Első góljára még az örökifjú Kádár egy távoli lövéssel válaszolt, de ezzel ellőtte összes puskaporát a Ság. Lengyel Máté okosan, a lábak között talált olyan 10 méterről a kapuba (2-1). Aztán a már említett Szabó Antal következett, aki talán élete legjobb félidejét játszotta fordulás után. Hol ballal, hol jobbal, de mindenhonnan tüzelt és talált, csapata így 6-1-re nyert. A Blue Deathnek nem sikerült pontot rabolni az Öreghegytől. A Fehérvár Junior továbbra sem találja tavalyi formáját, most a Csel-Szitől kapott ki. Az Alba Csavar jól kezdett ugyan a Bádogos ellen, ám az elején kihagyott ziccerek után a jóval esélyesebb Bádogos simán nyert. A B-Team – FourTrans mérkőzés későbbre halasztva.

Az Alba Csavar nagy helyzeteket hagyott ki a Bádogos ellen, ami alaposan megbosszulta magát - fotó: FociDrukker.com
Az Alba Csavar nagy helyzeteket hagyott ki a Bádogos ellen, ami alaposan megbosszulta magát – fotó: FociDrukker.com

Eredmények:

Mástészta – Ság Építő 6-1
Blue Death – Öreghegy FC 1-3
Fehérvár Junior – FC Csel-Szi 2-8
Bádogos – Alba-Csavar 7-1
B-Team – Four-Trans december 14-ére halasztva

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?