Alba Liga III: Összefoglaló a 2016/2017-es szezonról!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Végetértek a küzdelmek az Alba Ligában. Esett már szó az első- és másodosztályokról, most nézzük meg, hogy alakultak a harmadosztályú csoportok a 2016/17-es szezonban Székesfehérvár városi kispályás bajnokságában.

TIPPELJ A Juve-Real BL DÖNTŐRE ÉS NYERJ!
2 pizzát sorsolunk ki a BL döntőre helyesen tippelők között!
Kattints a részletekért >>

Alba Liga III/A csoport

A III/A csoportban az M.T.K. FC végzett az első helyen, szoros csatában előzte meg az erős Kincsesbányát. Tudjuk, hogy a csapat a VIT FC jogutódja, Mező Gáborék két éve a másodosztályból estek ki. Szép teljesítmény ez tőlük, hogy visszaküzdötték magukat. A Kincsesbányától is az, habár az eredmény kevésbé meglepő, hiszen rendszerint a tabella elején végeznek. Harmadik helyen az SzfvárÖreghegy-Plébánia zárt, 100-nál is több rúgott góllal. Szép szezont zárt az SHS, akik a gyenge kezdés után a negyedik helyre értek oda. Csalódás a BlueDeath utolsó előtti helye.

A góllövőlista élmezőnye:
47 gólos: Szalai Gábor (M.T.K. FC)
32 gólos: Doma Zoltán (SHS Group)
30 gólos: Ódor Ákos (Kincsesbánya)

 

Alba Liga III/B csoport

A III/B csoportban a Fortuna FC sokadszorra nyerte a csoportját, eleddig nem vállalva a vele járó feljutási jogot. Most viszont úgy értesültünk, hogy indulnak egyel feljebb, amit innen is üdvözölnünk kell. Egy meghatározó és jó csapattal bővül ezáltal a másodosztály. A második helyért a Csoszifaszik és az Iuridica futott versenyt, és ebben a sorrendben végeztek. Az Iuridica-nak az utóbbi évek legjobb szereplése volt ez. A Tekergőktől és a tavaszi mélyrepülést végző Vegyes Válogatott FC-től lehetett volna többet várni.

A góllövőlista élmezőnye:
25 gólos: Fehérvári-Gyenes Dávid (Cymru)
23 gólos: Knapp Kornél (Karsai Alba Kft.)
22 gólos: Lázár János (Iurdica FC)

Alba Liga III/C csoport

A III/C csoportban az Alba Bádog lett az első, megelőzve az esélyesebb Pizzafaló Pizzériát. Az Apukák FC harmadik helye szép teljesítmény, az ötödik helyen végző, újonnan alakult Sóstó CF-ben talán több lett volna, ha nem sújtja Fülöp Alexékat sérüléshullám. A tavaly a másodosztályból visszalépő Sliver-Plan Kft. csak két győzelmet tudott ünnepelni.

A góllövőlista élmezőnye:
27 gólos: Holka Szilárd (Alba Bádog)
25 gólos: Vida Tamás (Pizzafaló Pizzéria)
21 gólos: Tornyai Viktor (Ivanics Kft.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM