Alba Liga III: Az A, B és C csoport állása

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hamarosan folytatódnak az Alba Liga küzdelmei. Nézzük, hogy állnak a csapatok a harmadosztályban, amelyről eddig kevés szót ejtettünk.

III/A

Az MTK FC telel az élen. Az egykor még VIT FC néven a másodosztályban szereplő csapat meggyőző teljesítményt nyújt. Mező Gáborék tavaly a másik csoportban a 7. helyen végeztek, úgy látszik, jót tett a csoportváltás. A dobogó másik két fokán a Kincsesbányát és az Öreghegy Plébániát találjuk. Tavaly a Plébánia veretlenül nyerte a csoportját, de nem vállalták a feljutást. Ebben az évben már két vereség is becsúszott, lehet, hogy érezték, korai lenne még az osztályváltás. A Kincsesbánya mindig az élmezőnyben végez, így lesz ez ebben az évben is. Az SHS nehezen indult be, de az utolsó 6 meccsét megnyerve a negyedik helyre jött fel. A szebb napokat megélt Blue Death az utolsó előtti helyen van, a Kamion Fékcentrum pedig úgy utolsó, hogy még pontot sem szereztek.

alba3a170128
Az Alba Liga III/A csoportját az M.T.K. FC vezeti, a tabella az adatbank hibájából kissé furcsa

III/B

A csoportot a Fortuna FC vezeti. Berkes Balázsék évek óta nyerik az aktuális csoportjukat a harmadosztályban, ezért ez most sem meglepetés. Több mint 40 meccses veretlenségi sorozatban vannak. Mögöttük közvetlenül a Iuridica és a Kft. Lázár Janinak ebben az évben jól megy a góllövés a Iuridica színeiben, vezeti a góllövőlistát. Reichardték a Vegyes Válogatottal csak a hetedikek. A Tekergők közel 50%-kal a tipikus középcsapat megszentesítői, míg a tavaly még másodosztályú, és a fehérvári kispályás bajnokságban több mint egy évtizede szereplő Vérnarancs, csak a kilencedik. Az érdekes nevű CYMRU csapata -amely egyébként Wales kiejtése, beceneve wales-i nyelven – a tizedik, míg az U34 egy ponttal az utolsó.

alba3b170128
Az Alba Liga III/B csoportját a Fortuna FC vezeti veretlenül

III/C

Ebben a csoportban a szabadegyháziakra épülő Pizzafaló Pizzéria gólarányának köszönhetően vezet az Alba Bádog előtt. A régi ismerős Akkuker a harmadik, míg a jól rajtoló, újonc Sóstó CF a negyedik. A második vonaltól visszalépő és alaposan átalakult Sliver Plan csak a nyolcadik. Az Old Time utolsó meccse elmaradt, reméljük, tavasszal azért még folytatják a szereplést, az így is alacsony számú csoportban.

alba3c170128
Az Alba Liga III/C csoportját a Pizzafaló Pizzéria vezeti jobb gólkülönbséggel

Szerző: Bikárdi László

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM