Alba Liga: A Four-Trans, a Szfinx és a Bádogos kénylemes helyzetből várhatja az őszi hajrát

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Fehrer Hungária egy tucat gólt szerzett a legutóbbi játékhéten, de további hat csapat is szerzett legalább hat gólt.

Alba Liga Alap A csoport, 6. forduló

Az alsóházi rangadón a New Dream Team a várakozásoknak megfelelően nagy különbséggel verte a sereghajtó Öreg Sam gárdáját. A másik pályán eközben sokáig szenvedett a Four-Trans a Fehérvár Junior ellen, végül elmaradt a meglepetés, hátrányból is nyerni tudott az éllovas.

Az M7 Bistrónak viszont összejött a bravúr, a középmezőny legerősebbnek tűnő csapata legyőztes a Sárépszert. A Fehrer Hungária 50%-kal növelte pontjai számát azzal, hogy egy tucat gólt rámolt a Videoton Baráti Kör hálójába, Gyuricza és Varga mesternégyest jegyzett a találkozón.

A csoport rangadóján a Kutyaütöők Prill vezetésével legyőzte és meg is előzte a Kontrák együttesét. A Kutyaütők feljött a tabella második helyére, hatalmas így a harc a dobogó második fokának megszerzéséért.

Öreg Sam – New Dream Team 2-7
Fehérvár Junior – Four-Trans 3-6
M7 Bistro – Sárépser 4-2
Videoton Baráti Kör – Fehrer Hungária 0-12
Kutyaütők – Kontrák 4-2

Alba Liga Alap B csoport, 6. forduló

A Rolomester megszerezte első győzelmét, s elmozdult ezzel az utolsó helyről. Az eddigi sereghajtó színeiben Kertai triplázott, Major duplázott az Öreghegy ellen, így egy pontra olvadt a csapatok közti különbség. Eközben az Extrem fél óráig jól tartotta magát a Masterplast ellen, végül a papírformának megfelelő eredmény alakult ki.

Az újonc Csoszifaszik remekül kezdett, végül azonban a hajrában nem bírta az iramot az éllovas Szfinx ellen. Az egyik oldalon Hársádi, a másik oldalon Imre és Iszak is duplázott. A Homeopátia kiütötte a Spikit, Gősy klasszikus mesterhármasával fél óra alatt eldőlt a három pont sorsa.

Az Est Nec Urdel klasszikus hatpontos derbit nyert a Triád ellen, életben tartva feljutási esélyeit.

Rolomester.hu – Öreghegy FC 6-2
Masterplast – Extrem 3-0
Csoszifaszik – Szfinx Autósiskola 3-6
Homeopátia – Spiki 5-1
Est Nec Urdel – Triád FC 6-3

Alba Liga Alap C csoport, 6. forduló

A Bádogos és az Expanzió-Blackhill csúcsderbijén hiába vezettek két góllal a feketehegyiek, végül a Bádogos Bánfalvi Balázs duplájának is köszönhetően megfordították a meccset. A Mástészta őrült meccset játszott a Városgondnokság ellen, Szabó Antal utolsó percben szerzett gólja döntött a Mástészta javára a 7 gólos mérőzésen.

Az Alba-Csavar négyszer is betalált a Szépluck hálójába, mi több, kétgólos előnyre is szert tett a félidőre, Meggyes vezérletével azonban fordított az esélyesebb. A B-Team továbbra sem remekel, ezúttal azonban nagy hajrával pontot mentett a Fortuna ellen.

A Csel-Szit a vártnál nehezebben, de legyőzte a Ság Építő, így a feketehegyiek botlását kihasználva feljött a második helyre.

Bádogos – Expanzió-Blackhill 3-2
Mástészta – Városgondnokság SE 4-3
Alba-Csavar – FC Szépluck 4-6
B-Team – Fortuna FC 3-3
FC Csel-Szi – Ság Építő 1-2

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?