Alaposan kitömte a Bicske a megye hármas bajnokaspiráns hálóját!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A mesterötöst jegyző Móri Tamás szerezte Bicskei TC az új műfüves pályáján az első felnőtt gólt, melyet számos további találat követett.

A Bicske tudósítója így számolt be a mérkőzésről:

“Szombaton délelőtt a vadonatúj műfüves pályán lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Bicskei TC. Ellenfele a Földes Gábor által dirigált, bajnoki címért harcban lévő, megyei III. osztályú szomszédvár Csabdi SE volt, számos korábbi bicskei játékossal a soraiban. Földes még a csatársor tengelyébe is beszállt, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem csak az általa edzett felnőtt játékosokkal volt egy pályán, hanem több bicskei ifijátékos ellen is harcolt, ugyanis a BTC U19 csapatát is ő irányítja.

Bicske - Csabdi

Reggel még hózáporral indult a nap, aztán a mérkőzés jelentős részében napsütésben űzték a pettyest a labdarúgók. Több törzsszurkoló is elégedetten szemlélte, hogy Móri Tamás már az 5. percben felavatta az új pályát, majd elindult a gólzuhatag. A vége 13-2 (6-0) lett, de jó néhány gól még a lábak maradt, ami a felkészülés elején még elfogadható.

Bicske - Csabdi

A gólokon Móri (5., 17., 44., 65., 70.), Peinlich Sz. (22., 55., 89.), Rémai (7., 67.), Katona (32., 48.) és Harangozó (92.) illetve Agyagási (51.p.) és Takács (57.) osztozott. A BTC a Peinlich D. – Cserkuti, Bencze, Máté, Klinger – Katona, Szilágyi, Harangozó, Móri – Rémai, Peinlich összetételben kezdett, míg csereként Lakatos és Farkas Sz. kapott játéklehetőséget.

Bicske - Csabdi

Folytatás vasárnap 10.00 órakor ugyanitt a Sárisápi Bányász ellen!”

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?