70 tonna hó lepte el a Bicske pályáját

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap délelőtt a komárom-esztergom megyei Sárisápi Bányász lett volna a Bicskei TC soros ellenfele a Kerecsendi Kiss Márton utcai műfüves edzőpályán.

A Bicske blogja így fogalmazott:

“A bajok már a hajnali órákban kezdődtek, hiszen hatalmas pelyhekben iszonyatos mennyiségű hófehér égi áldás lepte el a várost, benne a sporttelepet is.

Hó lepte el a Bicske pályáját

A klub munkatársai már a kora reggeli órákban konstatálták, hogy itt bizony csak jókora társadalmi összefogás árán van esély mérkőzést rendezni, ezért az időközben maguktól bejelentkező Bicske Tigers szukrolói csoport tagjait hívták segítségül. A BTC-fanok pillanatokon belül jöttek lapátokkal felszerelkezve és a hótoló munkagép mellett szorgalmasan tolták le a pályáról a havat órákon át.

Hó lepte el a Bicske pályáját

Szerény számításunk szerint is legalább 70 tonna havat takarítottak le a pályafelületről 11.30-ig. Kár, hogy az emberfeletti összefogás ellenére az ellenfél már nem várta a másfél órás csúszást és hazautazott. Móriéknak így maradt egy kiadós edzés a szépen megtisztított műfüvön (és persze minden csapatnak a zavartalan edzéslehetőség a következő hétre, hiszen ilyen fagynál hetekig használhatatlan lehetett volna a pálya a csapatok számára), a szurkolóknak pedig egy kupica jóféle házi pálinka elfogyasztása mellett maradt a hóember-építés.

Hó lepte el a Bicske pályáját

Köszönet mindenkinek!”

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?