A Ráckeresztúr törte meg a Vajta veretlenségét!

Fejér megye, Fejér Megye II

Bednári duplázott az éllovas ellen.

A Ráckeresztúr az első öt bajnokin mérkőzését megnyerő Vajta csapatát fogadta. A hazaiak mindenképpen meglepetést szerettek volna okozni, ugyanis szükségük volt pontra/pontokra, hiszen az előző fordulóban botlottak Kálozon, valamint két hazai mérkőzésüket is nyert helyzetből veszítették el.

Már a mérkőzés elején látható volt, hogy mindkét fél célja egyértelműen a 3 pont lesz. A mérkőzés első gólja a 22. percben esett: Lakatos végzett el szögletet, amit a védelem kicsúsztatott és a hosszú oldalon álló Hartaihoz került, aki befelé tolva egyet kilőtte a rövid felsőt, 1-0.
A félidőben több találat nem esett, volt két ígéretes vendég támadás, amelyet Losits védett bravúrral.

Az 55. percben a vendégek következtek szögletrúgással, amely után a hazaiak kontrát vezettek: Bednári egymaga futotta meg a védelmet a félpályáról indulva, majd gurított a kapus mellett a hálóba, 2-0. A Vajta folyamatosan dolgozott ki veszélyes helyzeteket, de mint Kovács, mint Orbán döntő helyzetben hibázott. Ez meg is bosszulta magát, a 85. perben Takács M. egy szép labdakihozatalt követően indította a szélén Lakatost, aki centerezésére Bednári érkezett a 9-es pozíciójából, és gurított a jobb alsóba, 3-0. A vendégek még egy szabadrúgást követően veszélyeztettek, de továbbra is érintetlen maradt a hazaiak hálója!

Hartait köszöntik a társai gólja után. vagy Háromszor ünnepelhettek a hazaiak!
Hartait köszöntik a társai gólja után

Összeségében egy jó iramú, színvonalas megye másodosztályú mérkőzést láthattak a kilátogatók. Ráckeresztúr megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot, az pedig, hogy kapott gól nélkül tette ezt a listavezető ellen, mindenképpen figyelemre méltó.

A vereség ellenére a Vajta továbbra is vezeti a bajnokságot, Ráckeresztúr pedig zárkózik az élmezőnyhöz.

Ráckeresztúr – Vajta 3-0
Ráckeresztúr, vezette: Jónás Péter

Ráckeresztúr: Losits – Borsos, Horváth B, Neuvert, Csapó (Váradi) – Hartai, Takács B. (Horvath Á.), Ducsai (Schmidt), Takács M., Lakatos – Bednári.
Vajta: Joháczi – Szalai (Tángli), Nagy, Orsós, Rezicska, Polyák (Tóth Zs.), Horváth, Szabó (Rupa), Hegedűs, Kovács, Orbán.

Gól: Hartai (22.), Bednári (55., 85.)

Vélemény, hozzászólás?