A pályáról vitték el a Cece játékosát a rendőrök

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Már kezdődött volna a mérkőzés, amikor egyszer csak besétáltak a pályára a rend éber őrei.

Megdöbbentő videó került fel az egyik közösségi oldalra. A képsorokon az látható, hogy a Fejér vármegye harmadosztályában szereplő Cece egy mérkőzésre készülődik.

Egy váratlan pillanatban két rendőr jelent meg, besétáltak a pályára majd hamar ki is ragadtak a Cece együtteséből egy játékost. Egyikük karon ragadta, majd elindultak vélhetően a szolgálati gépkocsi irányába.

Hogy pontosan mi történt ezután, azt jótékony homály fedi. Lapunk úgy tudja, a játékost körözték, futballhoz nem köthető ügy kapcsán.

Az U-19-es korú játékos bejelentkezett a Bodajk vármegye egyes csapatához a télen. Az átigazolás azonban aligha fog megtörténni a játékos zűrös múltja miatt.

A videó ide kattintva érhető el. Már több mint 740 ezren látták, és közel 600-an szóltak hozzá.

Számos helyi kötődésű játékos is kommentelt a videóhoz. Az eset aligha példa nélküli, az egyik hozzászóló azt írta: “Nálunk ilyen edzésen is volt ifiben”.

A Cece nem áll túl jól a vármegye hármas pontvadászatban. A csapat jelenleg a tizennegyedik a tizennégy csapatos bajnokságban. A ceceiek elsősorban a góllövéssel állnak hadilábon: ők rúgták a sereghajtó Szabadegyházával egyetemben a legkevesebb gólt a csoportban, szám szerint 16-ot.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?