A Csernye nyert Csurgón

Fejér megye, Fejér Megye II

A Fehérvárcsurgó uralta a játékot, mégis a csernyeiek örülhettek.

A Fehérvárcsurgó trénere így írt:

“Van, aki szerint ez nem fontos, de ma így indult a meccs: “Hajrá, Csurgó!” Szerintem pedig igen, ennek IS tulajdonítom, hogy csapatunk a szezon egyik legjobb első 45 percét produkálta, nem alibizve, nem bunkerben, hanem gólra törően futballozva.

A 3. percben a vendég védők hibáját kihasználva Herczeg megszerezte a vezetést. A 6. percben a vendég középső védő belépett a támadásba, nem értünk oda rá, és beverte a bal felsőbe, mintegy 25 méterről. A kb 2 méterrel fölé tartó lövést az erős szembeszél az utolsó métereken lenyomta a kapunkba. Ennyit a minket támogató hátszélről…

A 21. percben egy szöglet utáni lecsorgót a vendég támadó bevágta. Megszoktuk, számítottunk rá, nem történt semmi különös.

Ezután voltak még lehetőségeink, többek között Dreska bombája a második félidőben, amit a szembeszél lelassított, és a vendég kapus meglepően könnyedén hárított. Igazságos akkor a futball?

Az utolsó 20 percben fölényünk meddővé vált, érezhető volt, hogy itt már nem szerzünk gólt, pedig előtte kapufánk is volt. A 85. percben a csernyeiek első helyzetét kapusunk fejjel “védte”, ápolás, letámogatás, 4. agyrázkódás a szezonban, mezőnyjátékos a kapuban. Ezután is próbáltunk támadni, de ez már inkább arról szólt, tud-e kontrából triplázni a Csernye. Nem tudott, de ettől mi nem lettünk boldogabbak.
Ez a vereség most valóban fájhat, mert sokkal több volt benne!

Ifistánk az öltözőben korrektül foglalta össze:

“Ha nem kaptunk volna két gólt, nyerünk.”

Fehérvárcsurgó – Bakonycsernye 1-2 (1-2)
Fehérvárcsurgó, vezette: Ibriksz Máté

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B. (Huszár D. 61), Veres, Bernáth (Varga L. 55.), Keller, Baksa, Herczeg, Dreska, Guti (Kardos 68.), Andocsi (Guti 82.), Lascsik. Vezetőedző: Veres Gábor
Bakonycsenye: Benis – Schneider, Varga J. (Sulák 82.), Strommer (Tábori 88.), Záczh, Boros, Vachtler, Vaskó (Szabó L. 50.), Fojtyik, Molnár A. R. (Molnár D. 90.), Hancsák.

Gól: Herczeg (3.) illetve: Fojtyik (6.), Hancsák (21.)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?