8 gólos meccset játszott az Ikarus és a Sárbogárd

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fordulatos, izgalmas csatát hozott a hatpontos rangadó.

A Mezővári József sportpályán utolsó hazai mérkőzésére készült az Ikarus-Maroshegy. Ellenfelük kapuját az a Matócza védte, amely tavaly még bajnoki címhez segítette a fehérváriakat.

Nem volt azonban barátság a pályán, Michel már a 2. percben betalált büntetőből. A bogárdaik 3 percre rá egyenlítettek Németh révén. 8 perc múlva ismét a hazaiaknál volt az előny, Kovács talált be, ám a 19. percben büntetőből ismét egyenlítettek a vendégek, a 11-est Bezerédi váltotta gólra.

A 24. percben Laták találatával már a Sárbogárdnál volt az előny, ám 5 percre rá Andróczi egyenlített, 3-3 volt az állás a szünetben.

A második félidőben közel 20 percig nem született újabb gól, ekkor Léki mattolta Matóczát, 4-3. Három minutummal később Andróczi megszerezte önmaga második, csapata ötödik gólját, s a kétgólos előnyt már nem engedte ki kezéből az Ikarus.

Ha a fehérváriak legalább 1 pontot szereznek a zárófordulóban Martonvásáron, akkor minden bizonnyal a hetedik helyen zárják a pontvadászatot, erre minden esélyük meg is van. A Sárbogárdnak szintén elég a döntetlen, ám ha legyőzi őket a Tordas, a két csapat helyet cserél a tabellán.

Ikarus-Maroshegy – Sárbogárd 5-3 (3-3)
Székesfehérvár, vezette: Jónás Péter

Ikarus-Maroshegy: Skultéti – Békefi, Horváth Zs., Jámbor, Kovács L. (Boros 73.), Andróczi (Makai 86.), Klémán P., Michel (Vadászi 82.), Farkas, Hart (Léki 32.), Farkas D. (Dopuda 60.).
Sárbogárd: Matócza – Laták, Kindl, Kállai, Németh K. (Krajcsovics P. 56.), Bezerédi, Gyuricza, Gráczer G. (Nyul 46.), Gráczer Bence, Gráczer Bálint, Nagy Á. (Vagyóczki P. 59.). Vezetőedző: Pajor László

Gól: Michel (2., 11-es), Kovács L. (13.), Andróczi (31., 67.), Léki (64.) illetve: Németh K. (5.), Bezerédi (19., 11-es), Laták 24.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?