8-at lőtt a Herceghalom

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gráfel és Pap is duplázott a Pázmánd ellen.

A Herceghalom tudósítója így írt:

“Mivel több hiányzónk rendelkezésre állt ezen a meccsen, egészséges önbizalommal várhatta a csapat a mérkőzést. Már a mérkőzés elejétől irányította a mérkőzést a hazai gárda, és sorra alakította ki a helyzeteket a vendég kapu előtt.Az első gólra a 12. percig kellett várni, amikor Pintér kapott labdát a jobb szélen és pontos beadása még lepörgött Novák lábáról, de a hosszú sarkon érkező Gráfel a kapuba bólintott.

Ettől kezdve folyamatosan érkeztek a herceghalmi gólok. Először Papp értékesített egy tizenegyest, majd egy távoli lövéssel vette be a pázmándi kaput. A félidő vége előtt pedig Gráfel duplázta meg a góljai számát.

A második félidőben az 50. percben Kerkuska egy szöglet után kihasználta a hazai védők figyelmetlenségét, és közelről a kapuba fejelt. Nem késett azonban sokat a válasz, előbb Novák majd Nagy mattolta a hazai kapust. A hazai csapat nagy kedvel játszott tovább, és sok helyzetet dolgozott ki, amelyekből egyet a 83. percben Pintér váltott gólra, majd a mérkőzés utolsó percében Odrobina távoli lövése csattant a felső lécen. A kipattanó labdára Toroczkai érkezett, és góljával feltette a mérkőzésre a pontot.”

Herceghalom – Pázmánd 8-1 (4-0)
Budaörs, vezette: Práth Dávid

Herceghalom: Virág – Pintré, Veres, Gál T. (Odrobina N. 65.), Novák, Göndöcs (Fodor 46.), Pap, Langer (Hajdú 57.), Kele (Moravecz 65.), Gráfel (Nagy M. 46.), Toroczkai.
Pázmánd: Lőrincz – Domak, Kutai (Varga J. 57.), Pécsi, Mucska, Kolonics, Kovács D. (Matacz M. 46.), Kerkuska, Kuhinkó, Varga V., Hajdu M.

Gól: Gráfel (12., 40.), Pap (24., 34., az első 11-es), Novák (55.), Nagy M. (56.), Pintér (83.), Toroczkai (90.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?