6 pontra hízott a Perkáta előnye!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén hat pontot gyűjtött be a Perkáta, meglepő magabiztossággal nyerte az egyik legnagyobb ellenlábasa elleni rangadót is.

Kerekes Béla, a Perkáta vezetőedzője a klub Facebook oldalának nyilatkozott:

“Nagyon rossz hogy ilyen korán és mostoha időjárásban kell játszani. A pályák szinte alkalmatlanok a játékra, pláne hogy a felkészülésünk műfüves felületen történt. Csapatom jó formában van és hogy ez kitartson és mindenki játéklehetőséget kapjon rendszerint forgatjuk a keretet, így próbáljuk a sérüléseket elkerülni!

Minden ellenfelünket tiszteljük, és ezen elvek szerint próbáljuk a legjobb formánkat hozni kisebb-nagyobb sikerrel. A lényeg hogy minden meccshez úgy áll a csapat, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Törekszünk a sportszerű játékra.

Igen, sikerült megverni az egyik dobogós vetélytársunkat, de tudjuk, hogy ez csak egy lépcsőfok a céljaink felé! Hajrá Peru! Köszönöm a szurkolóknak a belénk fektetett bizalmat és szurkolást!”

Mint ismert, legutóbb a Sárszentágota otthonába látogatott Kerekes Béla csapata, amelyet lehengerlő magabiztossággal fektetett két vállra a listavezető.

Sárszentágota – Perkáta 1–6 (0–3)
Sárszentágota, vezette: Kovács Zoltán

Sárszentágota: Golenya – Knapp, Kovács D., Fazekas (Kiss J.), Schneider, Mayer (Virág F.), Barabás (Virág L.), Grega, Kulcsár, Polányi (Jádi), Ludányi.
Perkáta: Kovács Á. – Kovács R. (Tóth J.), Reith, Tayfun (Gászler), Galkó, Tóth A., Kovács K. (Ráthgéber), Fazekas, Ferencz, Kis, Kántor.

Gól: Kulcsár (73.) illetve: Kovács K. (22.), Kis N. (35., 78.), Tayfun (41., 52., 72.).

Fotó: Gaszi Sport Video

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?