3 perc rövidzárlat okozta a Sárszentmihály vesztét a Söréd ellen

Fejér megye, Fejér Megye III

Bár a Sárszentmihály kétszer is vezetett, mégsem tudott pontot szerezni a Söréd ellen. Három perc alatt nagy fordulatot vett a hajrában a szuperrangadó.

A Söréd tudósítója így fogalmazott:

“A Söréd több meghatározó játékosa hiányában állt fel a mérközésre a látszólag jó erőkből álló Sárszentmihály ellen. A vendégek viszonylag korán, egy védelmi hibát kihasználva vezetést szereztek Gurdon Gábor révén a 17.percben, 0-1. Gyorsan jött a sörédiek válasza, a 22. percben egy jogosan megítélt büntetőt a hazaiak kapusa, Kovács Ákos magabiztosan értékesített, 1-1. Ezután a hazai védelem bizonytalanságait kihasználva inkább a vendégek álltak közelebb a gólhoz. Egy ilyen hiba után egy lecsorgó labdát a 42. percben Kiss Ádám vágott védhetetlenül a bal felsőbe, 1-2.

A második félidőben már stabilabb lábakon állt a hazai védelem, és jobbára a mezőnyben folyt a játék, habár mindkét csapatnak volt esélye a gólszerzésre. Igazi rangadó volt ez néhány taktikai szabálytalansággal tarkítva. Ebből a csatából aztán a hazaiak jöttek ki jobban. A 80. percben egyenlített a Söréd. Egy jobb oldali szabadrúgás után Keszi Csaba csúsztatott a hálóba, 2-2. A gól láthatóan megfogta a vendégeket, és a sörédiek 3 perc alatt berámoltak még kettőt Perina és Skuba jóvoltából, ezzel eldöntve a 3 pont sorsát, 4-2. A Söréd ezzel a győzelemmel továbbra is versenyben van a bajnoki címért.”

A Söréd legyőzte a Sárszentmihályt

Söréd – Sárszentmihály 4-2 (1-2)
Söréd, vezette: Magyar János

Söréd: Kovács Á. – Friedmann, Venczel, Kovács M. (Skuba), Volner, Grossmann, Keszi, Németh R., Nagy M., Perina, Kuti (Ulaki).
Sárszentmihály: Fejes – Jung, Tóth Zs., Szőlősi (Németh G.), Gurdon, Fenyves, Csizmadia, Jasinka (Scheidl), Kiss Á., Néma (Szilágyi), Gulyás (Balla T.)

Gól: Kovács Á. (22., 11-es), Keszi (80.), Perina (82.), Skuba (83.) illetve: Gurdon (17.), Kiss Á. (42.)

Vélemény, hozzászólás?