10 emberrel szerzett pontot az Iváncsa!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megszerezte első pontját az NB III-ban az Iváncsa, amely a Rákosmente ellen emberhátrányban hajtott végre hőstettet.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“Az első félidő történéseit tekintve a szép számú iváncsai szurkolótábor kezdhetett aggódni, hogy az elmúlt hetek balszerencsés sorozata ezúttal is megismétli önmagát: Büki és Balogh révén ugyanis nagy lehetőségek maradtak kihasználatlanul, és ilyenkor – ahogy az történt az elmúlt fordulókban is – ellenfelünk az első igazán komoly lehetőségét gólra is váltotta még a szünet előtt!

A fordulást követően magasabb fokozatra kapcsolt csapatunk, sikerült is beszorítani a hazaiakat, és ezúttal már a gól sem maradt el: Büki rövidre lőtt szabadrúgását Balogh fejjel továbbította a kapuba! Az egyenlítést követően a döntőnek tűnő csapást sajnos már nem sikerült bevinnünk, pedig a lehetőségek ott voltak.

A 60. perctől megváltozott a játék képe, miután Varga Bencét ütésért leküldte a játékvezető – más kérdés, hogy az ellenfél játékosa sem fogta vissza magát míg Vargával “kakaskodtak”… Bő fél órát emberhátrányban futballozva az RKSK átvette az irányítást. A legkomolyabb helyzet azonban egy bal oldali szögletrúgást követően Aradi előtt adódott, akinek életerős fejese éppen hogy elzúgott a kapu fölött.

Az egy pontnak örülhetünk, ám hiányérzetünk ezúttal is lehet. Folytatás egy hét múlva hazai pályán a Dunaújváros PASE ellen.”

Rákosmente – Iváncsa 1-1 (1-0)

Rákosmente: Fülöp – Simita (Tóth P.), Balaskó Cs. (Patik), Berki, Bojtor, Törőcsik (Torkos), Dóczi, Herczeg, Kovács K., Vattai, Czerman.
Iváncsa: Dániel – Szauter, Aradi, Kertai, Varga B. – Imrik, Pribék – Bartha, Büki (Berényi), Folmer (Mag K.) – Balogh L. (Nagy A.). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Berki (42.) illetve: Balogh L. (52.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?