Újra győzött a HSC!

Budapest
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

De még milyen mérkőzésen… A forduló nyitómérkőzésén Pesthidegkúton csapott össze a Hidegkúti SC csapata és a Csep-Gól FC.

A forduló nyitómérkőzésén Pesthidegkúton csapott össze a Hidegkúti SC csapata és a Csep-Gól FC. A péntek esti mérkőzés kicsit langyosan indult, nem alakult ki állandó játék a mérkőzés első 45 percében. Talán a csepeli egyesület dominálta inkább a mérkőzést, pár helyzetecske adódott is előttük, azonban a legnagyobb lehetőségeikre is odaértek a zöld-fehér lábak. A vendégek edzője nehezen viselte a feszült mérkőzéssel járó nyomást, a spori fel is mutatta neki a piroslapot a félidő derekán, de ezzel nem volt vége… A 23-as számú csepeli középpályás a 45. percben már másodszor szabálytalankodott sárga lapot érően, így neki még maradt meleg víz péntek este, követte edzőjét a pályán kívülre. Az emberelőnnyel gyorsan éltek a hazaiak, még az első játékrész ráadásában Scherer egy rosszul sikerült beadásnak álcázott ravasz lövéssel vette be a Csep-Gól FC kapuját. Annyira örült sikerének, hogy gólörömének hála a bíró őt is leküldte a pályáról. Inkább nem részletezném milyen mozdulatsor vezetett idáig… A félidő jókor jött, főleg a bírói hármas számára, könnyen elszabadulhattak volna az indulatok.

A második játékrészt így 1-0-s hazai vezetéssel, valamint 10-10 játékossal kezdték a felek. A játék, legalábbis a helyzeteket tekintve, továbbra is kiegyenlített volt, de a csepeliek továbbra is többet birtokolták a labdát. Sikerült is egyszer meglógniuk a hidegkúti védők elől, pontosabban odaért egy láb, de a bíró szabálytalanságot látott, a tizenegyespontra mutatott. Itt érdemes megemlíteni, hogy a sok jó teljesítmény közül kiemelkedett a hazaiak kapusáé, Gál László ihletett formában védett, így a büntetőnél is magabiztosnak tűnt. Mit tűnt??!! Megfogta a tizenegyest, sőt a kipattanót is magához kaparintotta a kapuvédő, így maradt a hazai vezetés. Talán nem túlzás a hárított tizenegyest a mérkőzés fordulópontjának nevezni, innentől kezdve a hazaiak önbizalma megnövekedett, úgy érezhették, bármeddig játszhatnak, gólt nem kapnak. A továbbiakban át is vették a mérkőzés irányítását, az új igazolása, Viski majdnem kettétörte a kapufát szabadrúgásával, azonban nem sikerült bebiztosítani a győzelmet. Az ellenfél a mérkőzés végére kissé fáradtnak tűnt, a csereként beálló Kiener be is talált a 83. percben, majd a mérkőzés legvégére még maradt okuk örülni a hazai szurkolóknak, a hosszabbításban egy pofás kontra végén Pál is betalált.

Összességében, még ha egy kis szerencsével is, de szép győzelmet aratott a HSC csapata, így 100%-osak idén, ráadásul kapott gól nélkül hozták eddigi meccseiket. A hazaiakhoz tartozó hír az is, hogy szombaton újra (immáron negyedik alkalommal) megrendezték a Komáromi István Emléktornát, ahol a hidegkútiak második csapata 3.helyezést ért el.

A Komáromi István Emléktorna végeredménye:
1. Bp. Erdért SE II
2. Zuglói Kinizsi SE
3. HSC II. II
4. Rúg 6 FC

Hidegkúti SC - Csep-Gól FC

kép 1 / 6

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM