Tizenötöt rúgott az Iváncsa II.-Beloiannisz!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A megye hármas Horfer Serleg csoportban a bajnokaspiráns súlyos verést mért a mezőny végén szerénykedő Perkáta együttesére. Mágocs “mesterhatost” jegyzett a találkozón.

Napos, de szeles idő várta a csapatokat, ahol a bajnoki címre törő hazai csapat a sereghajtó Perkátával találkozott. Volt miért törleszteni, hiszen ősszel meglepetésre döntetlen született a két csapat összecsapásán.

Rögtön az első percekben magukhoz ragadták az irányítást a hazaiak, és a vendégeik tudomására juttatták, hogy ezúttal nem elégszenek meg az egy ponttal. Az első gólra három percet kellett várni, míg negyed óra elteltével a három pont sorsa is eldőlt. Az első félidőben még csikorgott a hazai gépezet, és több nagy ziccer is kimaradt, de fokozatosan felőrölték a vendégeket, akiket csak a kapusuk óvta meg a még súlyosabb vereségtől. A Perkáta becsülettel küzdött, minden tőle telhetőt megtett, de nem tudták felvenni a versenyt a hazaiakkal, így a játékrész végén hatgólos különbséggel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött, hiszen két perc sem kellett a vendéglátóknak és újra zörgött a háló. A perkátaiaknak komoly gondot okozott már az is, hogy az ellenfél térfelére juttassák át a játékszert. Futószalagon jöttek a gólok még úgy is, hogy a hazaiak több nagy helyzetet is elpuskáztak, valamint a vendég kapus is megtett minden tőle telhetőt. Az utolsó öt percre teljesen szétesett a Perkáta, már csak a megváltó sípszót várták, míg a hazaiak megtisztelték az ellenfelüket azzal, hogy az utolsó pillanatig teljes fordulatszámon küzdöttek.

Összességében osztálykülönbség mutatkozott a csapatok között, egy pillanatig nem volt kétséges, hogy az őszitől teljesen eltérő forgatókönyve lesz a mérkőzésnek, ahol a hazaiaknál Mágocs Norbert hat gólig jutott, így megerősítette a helyét a góllövő lista élén.

A tudositást Kosztasz Papalexisz készítette.

Iváncsa II-Beloiannisz – Perkáta 15-0 (6-0)
Vezette: Gere Sándor (Koczka László Donát, Kiss Gábor)

Iváncsa II-Beloiannisz: Semsei – Szedlák, László (Tamon), Osuszd, Restár (Tárnok), Péczeli (Kovács A.), Fülöp, Mágocs, Baka (Víg), Lepsényi, Páhi.
Perkáta: Barad – Erdődi, Csányi, Kovács, Cislo, Tóth T., Reith, Kalász, Sohonyai, Bibel, Mitiner.

Gól: Péczeli (3′), László (11′), Mágocs (15′, 25′, 34′, 58′, 84′, 88′), Páhi (39′, 47′, 90′), Tamon (74′, 77′), Víg (80′), Lepsényi (89′)
Sárga lap: 2-1

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM