Dégen biztosította be az ezüstérmet az Előszállás! VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Immáron biztos ezüstérmes az Előszállás SE mely a jó erőkből álló Dég csapatát fektette kétvállra. A dégiek 10 emberrel fejezték be a találkozót.

Az Előszállás SE tudósítója így fogalmazott:

“Csapatunk a tegnapi napon Dégre utazott annak reményében, hogy az előző heti Cece elleni döntetlent követően győzelemmel és az azért járó 3 ponttal hagyja el a játékteret ismételten. Ennek tudatában kezdtük a találkozót, nyomást gyakoroltunk a hazaiakra. A mérkőzés 16. percében egy nagyszerű ütempasszt követően Németh Ferenc eltolta a kapus mellett a labdát, a nagy elánnal érkező hálóőr pedig elsodorta támadónkat, így büntetőhöz jutottunk. A jogos 11-est Kiss Gyula értékesítette, 0-1.

A vezető találatunk után túlságosan is ráültünk az eredményre, aminek a következménye egy kapott gól lett, 1-1. Ez a találat meg is zavarta csapatunkat egy kis időre, s ebben a periódusban benne volt akár az is, hogy a dégiek átveszik a vezetést. Az, hogy ez nem így lett, az főként köszönhető kapusunk, Farkas Péter nagy bravúrjainak. A rövidzárlatot követően rendeztük sorainkat, és a félidő vége előtt Bozsoki Marcell remekbe szabott lövésével előnnyel mehettünk a szünetre, 1-2. (Sajnos ez a gól nem látható a gólösszefoglalóban.)

Fordulást követően egyértelmű fölénybe kerültünk, helyzeteket dolgoztunk ki, és az 58. percben Csuka Ákos – kicsit szerencsés – találatával már kétgólosra nőtt az előny, 1-3. A gól után végérvényesen el is dönthettük volna a meccset, de az az örök igazság, miszerint a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, sajnos most is érvényesült. Egy eladott labdát követően lekontrázott minket a hazai csapat, ezzel szorossá téve a mérkőzést, 2-3.

Szerencsére a bekapott gól most nem okozott nagy gondot, inkább felrázta a társaságot, és az utolsó 10 percben 3 góllal terheltük meg vendéglátónk hálóját. Előbb Bálint Reichardt volt eredményes büntetőből, majd 2 perccel később Mihály Gergelyfi találata már 2-5-re módosította az eredményt. Újabb 3 perc elteltével ismét Bálint volt eredményes, ezzel megszerezve 27. bajnoki gólját, 2-6.

Összegezve elmondható, hogy a mérkőzés nagy részében jól és magabiztosan fociztunk, uraltuk a játékot. Az, hogy időnként szorosabbá alakult az eredmény, azt a saját hibáinknak köszönhetjük.

Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy csapatunk ezüstérmet szerzett az idei bajnokságban. Az aranyéremre matematikailag ugyan még van esély, de vélhetően a hétvégén már bajnoknak mondhatja magát majd Perkáta csapata. Az idei bajnokságból még 3 mérkőzés van hátra, a saját csoportunkban ugyan megszereztük az ezüstöt, és reméljük ezzel a feljutás is megvan, viszont a biztos Megyei II. osztályhoz kell a legjobb második hely is, ezért a fennmaradó 3 mérkőzésen is hajtanunk kell.

A Dégre elutazó és buzdító szurkolóinknak ezúttal isr sokat köszönhetünk!

Sajnos a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Németh Feri csuklója eltört a mérkőzésen, s minden bizonnyal műteni is kell. Jobbulást Feri, várunk vissza mihamarabb.”

Dég-Előszállás 2-6

Dég-Előszállás 2018.05.06. összefoglaló:Csapatunk a tegnapi napon Dégre utazott annak reményében, hogy az előző heti Cece elleni döntetlent követően győzelemmel és az azért járó 3 ponttal hagyja el a játékteret ismételten.Ennek tudatában kezdtük a találkozót, nyomást gyakoroltunk a hazaiakra. A mérkőzés 16. percében egy nagyszerű ütempasszt követően Németh Ferenc eltolta a kapus mellett a labdát, a nagy elánnal érkező hálóőr pedig elsodorta támadónkat, így büntetőhöz jutottunk. A jogos 11-est Kiss Gyula értékesítette, 0-1.A vezető találatunk után túlságosan is ráültünk az eredményre, aminek a következménye egy kapott gól lett, 1-1. Ez a találat meg is zavarta csapatunkat egy kis időre, s ebben a periódusban benne volt akár az is, hogy a dégiek átveszik a vezetést. Az, hogy ez nem így lett, az főként köszönhető kapusunk, Farkas Péter nagy bravúrjainak. A rövidzárlatot követően rendeztük sorainkat, és a félidő vége előtt Bozsoki Marcell remekbe szabott lövésével előnnyel mehettünk a szünetre, 1-2. (Sajnos ez a gól nem látható a gólösszefoglalóban.)Fordulást követően egyértelmű fölénybe kerültünk, helyzeteket dolgoztunk ki, és az 58. percben Csuka Ákos – kicsit szerencsés – találatával már kétgólosra nőtt az előny. 1-3A gól után végérvényesen el is dönthettük volna a meccset, de az az örök igazság, miszerint a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, sajnos most is érvényesült. Egy eladott labdát követően lekontrázott minket a hazai csapat, ezzel szorossá téve a mérkőzést. 2-3Szerencsére a bekapott gól most nem okozott nagy gondot, inkább felrázta a társaságot, és az utolsó 10 percben 3 góllal terheltük meg vendéglátónk hálóját. Előbb Bálint Reichardt volt eredményes büntetőből, majd 2 perccel később Mihály Gergelyfi találata már 2-5-re módosította az eredményt. Újabb 3 perc elteltével ismét Bálint volt eredményes, ezzel megszerezve 27. bajnoki gólját. 2-6Összegezve elmondható, hogy a mérkőzés nagy részében jól és magabiztosan fociztunk, uraltuk a játékot. Az, hogy időnként szorosabbá alakult az eredmény, azt a saját hibáinknak köszönhetjük. Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy csapatunk ?ezüstérmet? szerzett az idei bajnokságban. Az aranyéremre matematikailag ugyan még van esély, de vélhetően a hétvégén már bajnoknak mondhatja magát majd Perkáta csapata.Az idei bajnokságból még 3 mérkőzés van hátra, a saját csoportunkban ugyan megszereztük az ?ezüstöt?, és reméljük ezzel a feljutás is megvan, viszont a biztos Megyei 2️⃣. osztályhoz kell a legjobb második hely is, ezért a fennmaradó 3 mérkőzésen is hajtanunk kell. A Dégre elutazó és buzdító szurkolóinknak ezúttal is sokat köszönhetünk! ??Sajnos a mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Németh Feri csuklója eltört a mérkőzésen, s minden bizonnyal műteni is kell. ?☹️Jobbulást Feri, várunk vissza mihamarabb! ???Hajrá ?ESE?!

Posted by Előszállás SE on Monday, 7 May 2018

Dég – Előszállás 2-6 (1-2)
Dég, vezette: Sziksz Tibor

Dég: Tóth G. – Porvázsnyik (Csizmadia), Rózsa (Bögyös M.), Tóth J, Borostyán J., Gál, Rózsa A. (Tóth CS.), Borostyán G. (Kiss Zs.), Mózes, Kovács Á., Tóth Z.
Előszállás: Farkas P. – Csontos, Balogh (Fonyó), Kiss Gy. (Kiss A.), Béres, Tóth S., Eper, Bozsoki, Reichardt, Németh (Gergelyfi), Csuka (Szalai). Vezetőedző: Masinka Csaba

Gól: Kovács Á. (26.), Gál (77.) illetve: Kiss 816.), Bozsoki (40.), Csuka (58.), Reichardt (82., 87.), Gergelyfi (84.)
Kiállítva: Bögyös (81., Dég)

Forrás: Előszállás SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?