Ellentétes félidők meccsét játszotta a Vajta és a Sárosd U16-os csapata!

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tabellán egymáshoz közel álló Vajta U16-os csapata az előző játékhéten a Sárosd U16-os csapatát látta vendégül. A szép számú publikum négy gólt, és parádés védéseket láthatott.

A Vajta tudósítója így fogalmazott:
“A mérkőzés előtt már tudtuk, hogy nehéz meccs elé nézünk, ugyanis az időjárás ismét zord volt, illetve egy szervezett csapat látogatott el hozzánk. A meccs elején úgy látszott, hogy a srácaink átmentették Cece elleni első félidei formájukat. Sorozatban hagytuk ki a helyzeteket, és szalasztottuk el a lehetőségeinket. Nem úgy, ahogy a vendégek, akik 2 lehetőségüket gólra is váltották és a félidőben 0-2-vel fordultunk.

A második játékrészben egy sokkal szívósabb és összeszedettebb Vajta lépett a pályára. A vendégek szinte minden erejét felőrölte a védekezés és az eredmény tartása. Nagyon nehezen született meg az áttörést jelentő első hazai gól, ami részben a vendég kapus hatalmas védéseinek volt köszönhető. A 75. percben érkezett a kis közönség kedvenc “Pipa” Zoltán és bevette az addig bevehettlennek hitt vendég kaput. Ekkor már tudtuk, hogy hamarosan èrkezik a következő gólunk is, amelyet Csányi Miklós szerzett és egalizálta az eredményt. Sajnos a győzelmet jelentő harmadik gólt már nem tudtuk megszerezni és így ki is alakult a 2-2 végeredmény.

Csapatunk ismét megmutatta a nagy számban kilátogatott szurkolóknak, hogy képesek vert helyzetből felállni és csapatként harcolni. Megjegyezném még a vendég kapus kimagasló teljesítményét, aki remekül együtt élt a játékkal és olykor hatalmas védéseket mutatott be.”

Vajta U16 – Sárosd U16 2-2 (0-2)
Gól: Kovács Z. (75′), Csányi M. (79′) illetve: Molnár Z. (7′), Penzer P. (24′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM