A Csákberény rangadót nyert a Tordas II ellen!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye III-as Aqvital Publo csoportban a 9. helyen álló Csákberény fogadta a tabellán közvetlenül mögötte álló Tordas II-t. Az összecsapás az utolsó percig izgalmasan alakult.

A Tordas II tudósítója így fogalmazott:
“Megye III-as keretünk nagy reményekkel utazott Csákberénybe, hiszen a múlt héten kifejezetten jó játékkal sikerült 0:0-ás döntetlent játszani a listavezetővel. Sajnos a körülmények nem segítették a játékot, a pálya minősége hagyott némi kívánni valót maga után

A találkozó kifejezetten jól kezdődött, hiszen több veszélyes támadást is vezettünk, de a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg, akik lényegében az első védelmi hibát kihasználva már a 10. percben a hálóba juttatták a labdát. Gyorsan jött azonban a válasz, a 18. percben Tóth kapott labdát a jobb oldalon és szépen a hosszúba tekert. Úgy tűnt, hogy meg is lehet fordítani a találkozót, azonban sem Vida, sem pedig Szalay nem tudott a hálóba találni, a kihagyott helyzetek pedig megbosszulták magukat, ugyanis a 34. percben Orosz a tizenhatoson belül szabálytalankodott, Németh pedig nem hibázott a büntetőnél 2:1.

Bár a második játékrészben is a Tordas dominált, az egyre idegesebben játszó csapat a higgadt játék helyett ívelgetni kezdett, így pedig nem sikerült gólt szerezni, azaz maradt az első félidő eredménye, ami egyben hazai győzelmet is jelentett. Herczku István csapata a jövő héten a Vértesacsa csapatát fogadja majd.”

Csákberény – Tordas II. 2-1 (2-1)
Csákberény, vezette: Szabó Antal

Gól: Bakonyi (10′), Németh P. (34′) illetve: Tóth K. (18′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM