Adony-Rácalmás: Szántó Patrik gólja döntött

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Adony gólzsákjának, Szántó Patriknak a találata döntötte el a három pont sorsát a megye kettes rangadón. A Rácalmás igencsak izgalmassá tette a véghajrát. Az ifi csapatok megosztoztak a pontokon.

Csorba József, az Adony edzője így fogalmazott:
“A tabella alapján két azonos játékerőt felvonultató csapat mérkőzésére számíthattunk, a Rácalmás 6, az Adony 7 pontot szerzett eddig.

A mérkőzés ezúttal úgy is indult, ahogyan azt az Adony szerette volna, hiszen az előző hét meccsen mindig az ellenfél szerezte meg a vezetést, és az Adony kapaszkodott az eredmény után. Most megtört ez a rossz tendencia, és az Adony szerezte meg a vezetést már a mérkőzés elején. Ezt követően egy öngóllal tovább növelte a hazai csapat az előnyt. Jól játszott ezek után az Adony az első félidőben, az ellenfél alig-alig jutott át a térfélen.

Sajnos a második félidőre megváltozott a játék képe, a kiengedésnek meg lett az eredménye: 11-esből értek el a vendégek egy gólt. A mérkőzés utolsó harmadában már az Adonynak kellett védekeznie a sorozatos támadások kereszttüzében.

Összességében talán elfogadható, hogy egy góllal jobb volt az Adony. Summázva: nem játszottunk jól, de megnyertük a mérkőzést.”

Adony – Rácalmás 2-1 (2-0)
Adony, vezette: Nagy II. László

Gól: Nebucz (18′), Szántó P. (20′) illetve: Happi (59′)
Sárga lap: 1-1

Az ifjúsági mérkőzésről így tudósított Csorba József:
“Az elmúlt időszak eredményeit tekintve az Adony volt a mérkőzés esélyese, de sajnos sem a kezdés, sem a folytatás ezt nem igazolta vissza. Egy kiegyenlített mérkőzés folyt a pályán az első félidőben, majd a második félidőben megszereztük a vezetést, ám a lelkesen játszó rácalmásiak egy 11-esből kiegyenlítettek, illetve ezzel be is állították a végeredményt. Ezt követően még az adonyiaknál volt szükség egy-két kapus bravúrra, amiért Schmidt Patrik dicséretet érdeme , így legalább a megszerzett egy pontot sikerült megmentenünk.

Összességében elmondható, hogy nagyon gyöngén, ötlettelenül futballozott az adonyi csapat, ezért igazságosnak mondható a döntetlen. Gratulálnunk kell a rácalmási csapatnak.”

Adony U19 – Rácalmás U19 1-1 (0-0)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM