Folytatta menetelését a Kisláng, ezúttal az Adony otthonában

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az adonyiak tudták, a százszázalékos mérleggel érkező Kisláng ellen bravúr kell a pontszerzéshez. Ezen a vasárnapon azonban ez nem jött össze, a Willerding vezérelte vendégek diadalmaskodtak.

Csorba József, az Adony edzője így értékelt:
“Érthetően a mérkőzés előtt a Kisláng csapatát tartottuk esélyesebbnek, hiszen jelenleg veretlenül vezetik a bajnokságot. A találkozó ebben a szellemben is kezdődött, hihetetlen agilitással és gyorsasággal nyomultak, és rögtön az elején meg is szerezték a vezetést. Az Adony nagyon nehezen vette fel a ritmust, kaptunk is még egy gólt. Az első félidő hátralévő részében az Adony is próbálkozott, de így is látszódott az, hogy fizikálisan gyorsabbak, illetve jobb erőnléti állapotban vannak az ellenfél játékosai.

adony1060903

A második félidő elején sikerült szépíteni, ezzel egy kicsit fel is csillant a remény, de a végjátékban a két csapat közötti különbség realizálódott. A Kisláng rúgott még két gólt, amivel beállították a végeredményt.

Annyit még hozzátennék, hogy a hazaiak közül mindenki tudásának megfelelően játszott, így legfeljebb a hátul védekező Szántó Pista önfeláldozó munkáját tudnám kiemelni. Egyetlen gólunkat egy felrúgott labdából Nebucz Márk szerezte.”

adony206903

Adony – Kisláng 1-4 (0-2)
Adony, vezette: Domak Ádám

Gól: Nebucz M. (60′) illetve: Kovács T. (5′), Willerding (35′, 74′), Juhász (80′)

adony3160903

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM