Pontot szerzett az Iváncsa a Budapest Honvéd ellen

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Tischler Patrik és Eke Uzoma sem tudta mattolni Dániel Csabát, az Iváncsa kapusát.

Az Iváncsa tudósítója így vezette fel a találkozót:

Csapatunk Fekecs és Balogh nélkül készült az ősz utolsó, tavaszról előre hozott bajnoki mérkőzésére. A következő összeállításban kezdtünk: Dániel – Aradi, Kertai, Madarász, Huszty, Szántó (Berényi, 58.), Pribék, Varga B., Cseszneki, Folmer (Bartha, 83.), Büki (Szauter, 73.).

A tovbábbiakban másodedzőnk, Bozai Attila értékelése olvasható:.

“Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, hiszen a hazaiak jó formában vártak bennünket. Ráadásul talán a szezon legerősebb összeállításában léptek pályára, hiszen Tischler Patrik, Eke Uzoma, vagy az ex-Liverpool, -PSG játékos Ngog David Philippe is a kezdőcsapat tagja volt. Ennek megfelelően is kezdett a Honvéd, nekünk ugrottak, és az első 10-15 percben nyomás alá helyezték csapatunkat, de komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. Néhány távoli lövéssel próbálkoztak, de ezek vagy elkerülték Dániel kapuját, vagy kapusunk védett magabiztosan.

A kezdeti kispesti fölény után kiegyenlítetté vált a játék, és Folmer révén megszerezhettük volna a vezetést. Mindkét csapat nagyon szervezetten, a biztonságot szem előtt tartva játszott, talán ezért sem alakult ki 100%-os gólhelyzet, ennek ellenére mind a két oldalon adódtak lehetőségek. Az első félidőben nem született gól.

A szünet után sajnos hamar megszerezte a vezetést a Honvéd. Májer kemény lövését védte kapusunk, a kipattanóból Tischler lőtt éles szögből kapufát (Dániel rajta volt), majd egy, az alapvonalról visszapasszolt labdánál Banó-Szabó lövését Dániel még bravúrral ki tudta ütni, de az érkező Ngog 5 méterről a kapunkba pörgetett (1-0).

Szerencsére nem kellett sokat várni a válaszunkra, hiszen 3 perc múlva jött az egyenlítésünk: Büki szabadrúgásból ívelt középre, és az érkező Aradi 7 méterről védhetetlenül bólintott a hazaiak kapujába (1-1).

Az egyenlítés láthatóan feldobta a fiúkat és több alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést. Előbb Büki szabadrúgásáról maradt le centikkel Berényi, majd az ő látványos sarkazása után Varga lépett ki jó ütemben a védők közül, de ziccerét hárította Tomori, a hazaiak kapusa. Néhány perc múlva ismét ő volt a főszereplő, amikor Aradi közeli fejesét hárította bravúrral a gólvonalon. A kihagyott helyzetek majdnem sokba kerültek, hiszen a mérkőzés végén Dániel Csaba bravúrjára volt szükség ahhoz, hogy ponttal térhessünk haza.

Összességében egy nagyon jó iramú, kemény, de sportszerű mérkőzésen, bármelyik csapat megszerezhette volna a győzelmet. A játék képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható. Idén már csak egy mérkőzés vár csapatunkra. December 5.-én, szerdán, 12 órakor a Magyar Kupában fogadjuk az első osztályú Szombathelyi Haladást.”

Budapest Honvéd II.-MFA – Iváncsa KSE 1-1 (0-0)
Budapest, Bozsik Stadion, vezette: Hanyecz, Bence

Budapest Honvéd II.: Tomori – Kovács, Temesvári, Uzoma, Darabont, Májer, Banó-Szabó (Király 85.), Csaba, Tischler, Pisont, Ngog. Vezetőedző: Pisont István
Iváncsa KSE: Dániel – Kertai, Huszty, Szántó (Berényi 58.), Varga B., Pribék, Cseszneki, Aradi, Folmer (Bartha 83.), Madarász, Büki (Szauter 73.). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Ngog (49.) illetve: Aradi (52.)

Címlapfotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?