NB III: Az Iváncsa 90 perc alatt nem rúgott gólt, aztán jött a dráma…

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A végletekig izgalmas volt az Iváncsa pécsi vendégjátéka.

Az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 29. fordulójában az Iváncsa KSE a PTE-PEAC vendége volt. Mint ismert, az iváncsaiak a múlt heti vereségüket követően egypontos hátrányban várták az utolsó előtti fordulót a Szentlőrinccel szemben.

Az első félidőben Pécsen nem született gól, a Szentlőrinc azonban megszerezte a vezetést a Dunaújváros ellen. Az iváncsaiaknak így mindenképpen csipkednie kellett magukat a bajnoki címmel kapcsolatos reményeik életben tartásához.

Sokáig nem változott az eredmény Pécsen, közben a Szentlőrinc emberelőnybe került. Az éllovas ki is használta a létszámfölényt, és három gólra elhúzott.

Letelt a kilencven perc, ám ezt követően jött a dráma Pécsen. A 91. percben azonban Aradi Csaba betalált a PTE-PEAC hálójába, így van még miért izgulni az utolsó játékhéten is.

A záró forduló előtt továbbra is egy pont a Szentlőrinc előnye az Iváncsa előtt. Vasárnap a Szentlőrinc a kiesés elől menekülő Mohácsi TE 1888 csaptával fog meccselni, ha nyer, akkor biztosan bajnok. Amennyiben azonban a listavezető pontokat hullajt, akkor az Iváncsa megelőzheti őket, ha nyerni tud a már biztos bennmaradó Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen.

PTE-PEAC – Iváncsa KSE 0-1 (0-0)
Szentlőrinc – Dunaújváros 3-0 (1-0)

A tabella állása:
1. Szentlőrinc 72p
2. Iváncsa KSE 71p
3. FC Nagykanizsa 58p
4. Kaposvár 55p
5. Dunaföldvár 53p
6. Ferencvárosi TC II. 49p
7. Paksi FC II. 34p
8. MTK Budapest II. 34p
9. Érdi VSE 32p
10. Bonyhád-Majos 31p
11. Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 30p
12. Szekszárdi UFC 27p
13. Mohácsi TE 1888 25p
14. PTE-PEAC 25p
15. Fehérvár FC II. 25p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?