NB III-as a Bicskei TC!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szoros küzdelemben kiharcolt a feljutást Vukmir csapata a Tatabánya ellen.

Megyei I. osztályozó, visszavágó

Tatabányán került sor a két Megye I-es bajnok a Tatabánya és a Bicske osztályozó mérkőzésének visszavágójára. A bicskei gólnélküli döntetlent követően papíron P. Nagy László csapata volt hajszállal esélyesebb, de teljesen nyílt volt a párharc végkimenetelének sorsa.

Gaál Ákos sípszavára kezdődött tehát a visszavágó, melynek 18. percében Farkas Máté megszerezte a Bicske csapata számára a vezetést. A szünetig nem változott az eredmény, maradt a 0-1.

A folytatásban cserékkel próbált változtatni a hazaiak edzője a játék menetén, de nem tudott betalálni a Tatabánya ezen a napon sem Zelizi hálójába. A Bicske tehát ezzel az egyetlen góllal kiharcolta a feljutást, így készülhet a Vukmir-csapat az NB III-as küzdelmekre!

Tatabányai Sport Club – Bicskei TC 0-1 (0-1)
Tatabánya, vezette: Gaál Ákos

Tatabánya: Kovács D. Sz. – Árvai, Soltész, Kovács I., Klausz (Farkas V. 31.), Balla, Kocsis (Krupánszki 78.), Fodor (Solymos 56.), Gaszner, Székely, Katona. Vezetőedző: P. Nagy László
Bicske: Zelizi – Lak, Sötét, Rigó G., Molnár, Farkas M. (Móri 60.), Varga (Peinlich 71.), Madarász, Tornyai (Harangozó 90.), Nagy, Solt. Vezetőedző: Vukmir Dragan

Gól: Farkas M. (18.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?