Készül a DPASE az új szezonra, Dobost profi holland csapat szerződtette!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csapat gólzsákja, Dobos Áron a holland elsőosztályban folytatja, de máris igazolt helyére egy támadót a DPASE.

Fiatal támadóval erősített Dunaújváros első számú labdarúgó csapata. A 19 esztendős Kiss Patrik csatárként bevethető. Dr. Dobos Barna vezetőedző a DPASE honlapjának elárulta, télen már tervezték a szerződtetését. Kiss Patrik várja a magasabb osztály nyújtotta kihívásokat, és szeretne mielőbb sikereket elérni.

Dobos Áron ugyanakkor elhagyja Újvárost. A legutóbbi két szezon során 48 meccsen 25 gólig jutó támadó a holland első osztályba igazolt, a Fortuna Sittard profija lett. Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere reméli, sikeres pályafutás vár a labdarúgóra. Távozott továbbá Csehi Tamás, Kovács Gábor, Ferencz Bálint, Pál Dávid, Karacs Roland és Bősz Levente. Lesznek erősítések is, egyelőre csak egy igazolást jelentett be a klub Kiss Patrik személyében, rajta kívül a 2001-es születésű Perjési Viktor, a 2002-es Kovács Barna és a szintén 2002-es Al-Sheraji Rauf Mohamed került fel a felnőtt csapatba. A DPASE célja a biztos bennmaradás, mondta Dr. Dobos Barna a szezon előtti sajtótájékoztatón.

Az NB III-as szezon augusztusban rajtol, a Dunaújváros már június 26-án megkezdte a felkészülést. Eddig egy edzőmérkőzést játszott a DPASE, szombaton a Budaörs csapatát fogadta Dr. Dobos Barna gárdája. A vendégek már 10 perc után előnybe kerültek, Szepessy Róbert egyenlíteni tudott a szünet előtt. A második játékrész hajrájában ismét betaláltak a vendégek, nem jött össze ismét az egalizálás a próbajátékosokkal is szereplő újvárosiaknak.

Dunaújváros – Budaörs 1-2
Helyszín: Pálhalmai Agrospeciál Sporttelep

A DPASE tervezett programja:

Gyirmót – Dunaújváros Július 11.
Helyszín: Gyirmót

Dunaújváros – Dunaharaszti Július 14.
Helyszín: Pálhalmai Agrospeciál Sporttelep

Videoton II. – Dunaújváros Július 18.
Helyszín: Székesfehérvár

Dunaújváros – Budafok Július 21.
Helyszín: egyeztetés alatt

Dunaújváros – Ajka Július 28.
Helyszín: egyeztetés alatt

Forrás: dpase.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?