Felcsúton fogadja a Bicske a III. kerület csapatát

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az első két meccsét otthonától távol kénytelen megvívni a Vukmir-legénység.

A Bicske blogja így írt:

“Idegen pályán kényszerül megvívni a Bicskei TC a tavaszi idény első két hazai NB III-as bajnoki mérkőzését. A tavaly nyári feljutást követően a csapat rögvest megkezdte az infrastruktúra licencelőírások szerinti átalakításokat a sporttelepén, azonban az új lelátórendszerhez kapcsolódó és méltó színvonalú lelátó fedést a tavaszi rajtig nem sikerült kivitelezni a szükséges tervezési, hatósági, szakszövetségi és közbeszerzési eljárások időigénye miatt. A klub kérelemmel fordult az MLSZ-hez a licenc ideiglenes meghosszabbítása érdekében, azonban a döntéshozó MLSZ Elnökség legközelebb csak március 23-án ül össze, így biztossá vált, hogy az idénynyitó Bicskei TC-III. ker. TVE mérkőzésre március 8-án vasárnap 14.30-tól a Puskás Pancho Aréna IV. számú pályáján kerül sor. Ugyanitt kerül sor március 22-én vasárnap 15.00 órától a Bicskei TC-Credobus Mosonmagyaróvár találkozóra is. A változások miatt kettős rangadónak is tekinthető a vasárnapi program, hiszen 11.00 órától a Puskás AFC II a Nagykanizsát fogadja. A szurkolók könnyebb bejutása érdekében az alábbiakban láthatod a helyszínrajzot.

Mindkét tábor részére külön bejárat, lelátó, büfé és mosdó rendelkezésre áll, a belépőjegyek 800,- (teljes áru) illetve 500,- Ft-ba (tanuló, nyugdíjas – igazolvány felmutatása szükséges!) kerülnek majd. Miután mindkét gárda a győzelem határozott igényével lép pályára, így minden bizonnyal a semleges szurkolók is élvezetes mérkőzést, nagy csatát láthatnak majd. Nézzük, hogyan változott a BTC kerete a téli átigazolási időszakban!

Képünkön az újonnan érkezők, sorrendben balról Fröhlich Roland (Soroksár), Filipovic Marko (Újpest FC), Pölöskei Péter (Soroksár) és Sárközi Norbert (Zsámbéki SK). Roland 31 éves támadó középpályás, dunaújvárosi nevelés, a Pécsi MFC, a Paks és a Mezőkövesd színeiben összesen 83 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik, a Baja, a Kozármisleny és a Soroksár csapatánál pedig közel 150 NB II-es találkozót játszott. Ezutóbbi csapattól igazoltuk át, ahol a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepelt. Marko Vasas-nevelés, az Újpestnél lett NB I-es felnőtt kerettag, ahol a II-es csapatban játszott folyamatosan. 2019 őszét a Vác FC-nél töltötte kölcsönben, ahol 10 NB II-es mérkőzésen lépett pályára támadóként. Az Újpest FC-től 2020.06.30-ig kaptuk kölcsönbe.

Péter 80 NB I-es és 170 NB II-es mérkőzéssel a lábában érkezett hozzánk, pályafutása során megfordult többek között a Haladás VSE, a Ferencváros, a REAC, a Debreceni VSC, a Pécsi MFC, a Nyíregyháza és a Budafoki MTE csapatainál is. Korábban bajnoki bronzérmes és Magyar Kupa győztes volt a legjobbak között. A védekező középpályásként és védőként játszó Norbi PAFC-nevelés, majd videotonos kitérő után Dunaújvárosban volt NB I-es és NB II-es játékos. 3 évet az FC Dabas NB III-as csapatánál töltött, majd az őszt a Zsámbéki SK-nál játszotta végig, ahol ezután is megtartja utánpótlás edzői állását. Sok sikert és eredményes tavaszt kívánunk a BTC-Családban!

Az érkezők mellett távozókról is be kell számolnunk: Cserkuti István Zsámbékra, Adorján Gergő Mórra, Radó Dániel a Testnevelési Egyetem SE-hez, Takács Márió Sárosdra, Lak Imre Százhalombattára, Pásztor László Mogyoródra, Rigó Gábor Ausztriába igazolt és Solt Pál sem futballozik tovább a BTC-ben. Mindannyiuknak köszönjük az itt töltött csodálatos időszakot és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

Az alapos átalakításon átesett Bicske II. csapata március 7-én szombaton 17.00 órakor a hazai műfüves pályán (erre van licenc), villanyfényes mérkőzéssel kezdi meg szereplését a Kápolnásnyék csapata ellen a megyei II. osztályban.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?