Szükség-játékvezetővel játszották le Bödéék vármegye hármas meccsét Tolnában

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kérdés, hogy megkapja-e a pontokat a nyertes csapat.

A Tolna Vármegyei III. osztály keleti csoportjának hatodik fordulójában a Szedresi SE fogadta a Madocsa SE együttesét. Hivatalos játékvezető azonban nem érkezett a mérkőzésre.

A két csapat már napokkal korábban értesült róla, hogy lehetséges, nem lesz játékvezető. A Játékvezetői Bizottság ugyanis nem gondoskodott sípmesterről a vasárnap 15:00-tól kezdődő ütközetre, írja a Sportál.

A lap szerint közrejátszhatott a döntésben, hogy egy héttel korábban a Kajdacs-Szedres mérkőzésen hat piros lapot osztott ki Kiss Gergely. A játékosok azt állítják, a játékvezető provokáltak őket, míg a sípmester szerint a futballisták viselkedése volt elfogadhatatlan.

A Szedres és a Madocsa összecsapása végül nem maradt el. Megrendezték, mégpedig szükség-játékvezetővel.

A találkozót Lacza József vezette le. Ő ugyanis Szedresen és Madocsán is köztiszteletnek örvend.

A Paksi FC pályafenntartója a Szedres csapatát irányította évekig, de egy idényt lehúzott labdarúgóként a Madocsa csapatában is. Érdekesség, hogy korábban Böde Dániel trénere volt Pakson.

A sípmester tevékenységével a hírek szerint semmilyen probléma nem volt. A találkozót 3-1-re a vendégek nyerték.

Az adatbankba nem került fel az eredmény. Kérdés, hogy végül el fogják-e azt fogadni, vagy újra kell játszani a mérkőzést.

A meccsen egyébként Böde István kétszer is megzörgette a hálót. Az az Éger László is gólt szerzett, aki korábban a Dunaújváros és a Debrecen színeiben is bajnoki címet nyert.

Éger László elmondta, karrierje során korábban soha nem játszott olyan tétmeccsen, amire hivatalból ne küldtek volna játékvezetőt. Elmondta, hogy főként a játék szeretete, a baráti társaság miatt focizik. Ő úgy látta, hogy a mérkőzés sportszerű volt, jó játékvezetés mellett, és persze annak azért örült, hogy nyertek.

A csoport másik öt mérkőzésére küldtek játékvezetőt. Volt olyan találkozó, ahol még asszisztens is közreműködött.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?