XVI. Carissa Kupa: Túljelentkezés!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lezárult a nevezés 2018 első jelentős nemzetközi kispályás labdarúgó kupájára, a Carissa Kupára, melyre Dunaújvárosban kerül sor.

A szervezők 32 csapat jelentkezését várták a XVI. Carissa Kupára. Az év végén megnövekedett a jelentkezési kedv, végül 38 együttes regisztrált a tornára.

Mivel az időkeret nem teszi lehetővé 32-nél több gárda versenyeztetését, így hat csapat lemarad a tornáról. A szervezők a nevezési díjak beérkezési sorrendjében határozzák meg, mely alakulat vehet részt a 2018-as Carissa Kupa megmérettetésein.

Carissa Cup

A Carissa Kupa döntő napjának lesz egy sztárvendége is a jótékonyság jegyében:

“Jótékonysági céllal érkezik Berki Krisztián #aberki Dunaújváros Sportcsarnokba 2018. január 21-én a XVI. Carissa Cup Nemzetközi Kispályás Kupára! Gálaműsorán több tucat labdát oszt ki a látogatók között!

Segítsünk együtt a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulóinak azzal, hogy egy olyan speciálisan kialakított Snoezelen-terápiás csoda szobát létesítünk, amely különleges élvezetet és egyben fejlődési lehetőséget nyújt a rászorult gyermekek számára így növelve nyitottságukat a külvivilág felé.

Vegyetek részt a barátaiddal és családoddal és támogassátok ezt a nemes célt velünk együtt!

Időpont: 2018. Január 19-20-21.
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok
Infó: www.carissacup.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?