Vert helyzetből nyert Vértesacsán a Dinnyés! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bár a Vértesacsa korán vezetést szerzett, még az első félidőben fordítani tudott a Dinnyés és megszerezte első tavaszi győzelmét.

A tabellára pillantva nem volt kérdés, hogy a Dinnyés volt a találkozó esélyese. Ennek ellenére a komoly bemelegítés után nagy elánnal vetették játékba magukat a hazaiak. Ennek eredményeként bő húsz percnyi játékot követően a támadó harmadban elcsentek egy kirúgást az acsaiak, majd Kovács lőtt szemfüles gólt. A Dinnyés nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Hat perccel a szünet előtt Tóth kísérletezett átlövéssel, a labda útjában járó Pintér pedig a jobb alsóba terelte a játékszert, 1-1. Már talán a pihenőre készültek a Vértesacsa játékosai, amikor az előrehúzódó Mészáros Borbély asszisztját követően talált a hálóba, 1-2.

A fordulás után egyre inkább kezdett látszani, hogy feléli erőtartalékait a hazai gárda, mely már csak elvétve jutott el a vendégek kapujáig. A 72. percben egy szöglet után Pintér harcossága után Tóth került helyzetbe, aki az elmálázó hazai kapus fölött a jobb alsóba pörgetett, 1-3. Ezzel el is dőlt a három pont sorsa, a vértesacsaiak fejleszegve, reményt vesztve indultak a középkezdéshez. A lefújás előtt a csereként beállt Sinka is szerezhett volna gólt, ám nem ő, hanem Motel értékesítette a kontra utáni lehetőséget, aki a tizenhatos bal sarkából lőtt a bal alsóba, 1-4.

A látottak alapján megérdemelt vendég győzelem született.

Vértesacsa - Dinnyés

kép 1 / 25

Vértesacsa – Dinnyés 1–4 (1–2)
Vértesacsa, vezette: Jakab Zoltán

Vértesacsa: Tóth G. – Köleséri, Szabó G., Kalocsa T. (Jasper), Kalocsa R., Kovács M., Kovács P., Kovács Z., Cser, Deák, Sósfalvi.
Dinnyés: Berényi – Kovács T., Hajdú, Becséri, Mészáros F. (Sinka) – Motel, Borbély, Tóth B., Malasics – Smolkó (Pomázy) – Pintér. Vezetőedző: Kovács András.

Gól: Kovács Z. (23.) illetve: Pintér Á. (39.), Mészáros F. (44.), Tóth B. (72.), Motel (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?