Vége: Megszűnik ez a megye II-es felnőtt csapat

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Visszalépett a bajnokságtól.

A szokásos heti értesítőben jelentette be a Versenyzbizottság, hogy a Megye II. osztályú Felnőtt bajnokság Déli csoportjából az LMSK visszalépett. Ennek okán a lepsényi klub kizárásra került.

A kizárt csapat minden eddig lejátszott eredményét, a pontokat és a gólkülönbséget is törölni kell, azoknál a csapatoknál is, amelyek eddig játszottak az LMSK-val. Azok a játékosok, akik gólt rúgtak az LMSK-nak viszont vélhetően megtarthatják majd a rúgott góljaikat, azok nem kerülnek törlésre az adatbankból – legalábbis az előző szezonban még így volt.

Voltak arra utaló jelek, hogy gond lehet a létszámmal a Lepsénynél, hiszen a csapat a Beloiannisz ellen létszámproblémák miatt nem tudott kiállni. Ezt követően a Nagykarácsony 9-0-ra verte a lepsényieket, ez lehetett az utolsó csepp a pohárban.

Az LMSK a 14 csapatos bajnokság 13. helyén állt, 8 mérkőzés után egy döntetlennel, amelyet a Szabadbattyán ellen harcolt ki az immáron megszűnt csapat. Eddig a lepsényiek mindössze 4 gólt rúgtak és 49-et kaptak, de még így is jobban szerepeltek, mint a mögöttük 0 ponttal álló nagyvenyimiek. Most a tabella végére fog kerülni a kizárt LMSK.

A Fegyelmi Bizottság 40 ezer forint pénzbüntetésre kötelezi a megszűnt csapatot.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?