Vége: Megint lefújták a bajnokságokat

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Kispályás bajnokság, NB III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A koronavírus járványra hivatkozva született meg a döntés.

Az amatőr csapatsport tilos a szabadban is, az egyéni megengedett – írja a 24.hu Orbán Viktor mai bejelentését követően. Ez azt jelenti, hogy a megye egyes őszi szezont már nem fogják befejezni, s minden bizonnyal az Alba Liga mérkőzéseit is felfüggesztik határozatlan időra.

A határozat értelmében edezni sem lehet, a szabadidős létesítményeket bezárják, beleértve az edzőtermeket és fedett uszodákat.

A rendelet kedd éjféltől lép életbe.

“2020. november 11. szerda 0:00-tól minden amatőr csapatsport tevékenység folytatása tilos, így az Alba Liga Bajnokságok is szünetelnek, mérkőzések nem kerülnek megrendezésre” – érkezett szerkesztőségünkbe az Alba Liga álláspontja.

Mindez azt jelenti tehát, hogy a hétfői és a keddi meccseket szabadtéren és beltéren is megtartják minden bizonnyal. 30 napig lesznek érvényesek első körben a korlátozó intézkedések, de elképzelhető, hogy meghosszabbítják azokat.

Ezen túl évzárókat sem tarthatnak a cspatok, hiszen általános rendezvénytilalmat vezettek be, legfeljebb tízen lehetnek családi- vagy magánrendezvényen.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?