Vármegye I: Két csapat egyesül, egy közös csapatot indítanak

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tabella két hátsó régiójában található együttes szorosra fűzi a kapcsolatát, de egy csapat így eltűnik.

A Mányi TK hivatalos oldalán jelent meg az az információ, amely szerint a Bicskei TC, a BTC 1912 Labdarúgó Kft, a Mányi TK és a Csabdi SE együttműködési megállapodást kötött. Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Mány és a Bicske II. az előző idényben két külön csapatot indított a vármegyei első osztályban. Egyik klub sem szerepelt túl fényesen, a mányiak 23 ponttal a 13., a bicskeiek 17 ponttal a 14. helyen végeztek a 15 csapatos bajnokságban. A következő idényben a Mány-Bicske II. egy csapatként fog szerepelni.

A Mányi TK-Csabdi a vármegyei másodosztályban fog indulni, ahogyan legutóbb is tette. Szoros küzdelemben az együttes végül az utolsó helyen végzett, de a Pákozd csak több győzelmének köszönhetően előzte meg a klubot, míg a Sárkeresztes egyetlen ponttal gyűjtött többet, mint a Mány II.-Csabdi.

A Mányi TK önállóan fog indítani U19-es, U-16-os csapatot is. A Bozsik korcsoportokban is önállóan fog nevezni a következő szezonban.

A Bicskei TC középtávú célja az NB II. A Bicskei TC szakmai, technikai és anyagi háttérrel tudja segíteni a Mányi TK és a Csabdi SE csapatait.

Ezt kell tudni a Mány-Bicske II. vármegye egyes csapatáról

Kiderült, hogy a Mány-Bicske II. a mérkőzéseit kék-fehér színekben, Mányon fogja játszani anjövőben is. A vármegye egyes csapat edzéseinek a többsége Mányon lesz.

A klub vezetőedzője a 39 esztendős, kanadai állampolgárságú Stiven Mikhail lesz. Ő szorosan együtt fog működni az NB III-ban vitézkedő Bicskei TC szakmai vezetőjével, Csordás Csabával.

Stiven az előző szezonban az NB II-es Csákvár U-19-es csapatának volt az edzője. Korábban 12 évig profi elsőosztályú játékos volt Kanadában.

Nyitókép: Mányi TK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?