Vármegye I: Bajnok a Gárdony, 7-et vágott a Főnix

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A tópartiak Kápolnásnyéken biztosították be matematikailag is a bajnoki címüket. A dobogós helyek sorsa is eldőlni látszik.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 27. forduló

Szombaton a középmezőny két legjobb csapata, a Sárosd és az Ercsi egymással csatázott Székesfehérváron. A találkozó egyetlen gólját fertály óra után Csányi Dávid István szerezte, ezzel az Ercsi szinte bebiztosította a tabellán a hatodik helyét. Volt ezen a napon két másik meccs is. A bicskeiek elmozdultak az utolsó helyről a Mány legyőzésével, Németh János Attila duiplával járult hozzá csapata sikeréhez. A Bodajk korán vezetett, mégis kikapott az Enyingtől. A győztes gólt Csepregi Imre Bence a 90. percben vitte be.

Vasárnap az éllovas Gárdony Kápolnásnyéken biztosította be bajnoki címét. A találkozó mindhárom gólja a 19. és a 25. perc között született. A gárdonyiak vezető találatára még tudtak válaszolni a nyékiek ám Gere Zoltán László találatára már nem volt válasza a hazai csapatnak. 

Szoros első félidőt követően nagyon simán nyert a Főnix Csóron. Balogh László duplázott az alsóházi csapat ellen. A Sárbogárd botlott Lajoskomáromban, pedig kétszer is vezetett. Végül a 93. percben tudott pontot menteni a bogárdi alakulat, amely minden bizonnyal kénytelen lesz beérni a negyedik hellyel az év végén. A Martonvásár kétgólos előnyt herdált el az Ikarus otthonában, Szamarasz Periklész Ioannis a második félidő elején duplázott és döntetlenre mentette a meccset a fehérvári együttes.

2023. 05. 06. szombat 17:00
Bicske II. – Mány 4-0 (3-0)
Sárosd – Ercsi 0-1 (0-1)
Bodajk – Enying 1-2 (1-1)

2023. 05. 07. vasárnap 17:00
Ikarus-Maroshegy – Martonvásár 2-2 (0-2)
Csór – MÁV Előre FC Főnix 2-7 (1-2)
Kápolnásnyék – Gárdony 1-2 (1-2)
Lajoskomárom – Sárbogárd 3-3 (2-2)

Nyitókép: Gárdony

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?