Vármegye I: 3 gól született a Főnix otthonában, idegenben nyert a Mór!

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kezdetét vette a tavaszi szezon a vármegyei első osztályban, csak egyetlen meccsen nem született gól a hétből.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 16. forduló

A Tordas a papírformának megfelelően magabiztosan nyert a Mezőfalva ellen. A többi eredmény alakulásának fényében a tordasiak előre léptek a harmadik helyre a táblázaton.

Az Ercsi a bő fél óra alatt duplázó György Kristóf Norbert vezérletével már az első félidőben eldöntötte a pontok sorsát az Enying ellen. Juhász Bence Péter is betalált a mérkőzésen, aki első gólját szerezte az aktuális bajnokságban.

Fordulatokban gazdag, izgalmas mérkőzést játszott egymással a Mány-Bicske II. és a sereghajtó Bodajk. A mányiak büntetőből szerezték meg a vezetést Lopes Da Silva révén, majd Imrefi Balázs duplája után már a bodajkiaknál volt az előny. A szünet után előbb egyenlített, majd 4-2-re elhúzott a mányi csapat. A sereghajtó azonban egyenlíteni tudott, végül Peinlich Szilárd hosszabbításban szerzett góljával mégis a Mány-Bicske II. nyert.

Szoros mérkőzést hozott a nyéki rangadó is. A bogárdiak Mayer Dávid góljával vezetést szereztek 10 perccel a szünet előtt, hat perccel később Zsigmond Levente egyenlített. Mayer Dávid a szünet után is mattolta a nyékiek védelmét, amire azonban már nem érkezett válasz.

A Mór Martonvásárra látogatott. A piros-feketéknek idegenben eddig nem igazán ment a játék, most viszont magabiztos győzelmet arattak. Varga Balázs és Bezerédi Ádám góljával.

A MÁV Előre FC Főnix már a harmadik percben megszerezte a vezetést Csiba Zoltán találatának köszönhetően. Bő 50 percen át rezdületlenek maradtak a hálók, amikor Lukács Levente szerencsétlen megmozdulása után ismét a csóriak hálójában kötött ki a labda. A végén Kónya Krisztián is beköszönt, így 3-0-ra nyert az éllovas.

A Lajoskomárom és a Maroshegy csatája nem hozott gólt. Bánhatják a fehérváriak, hogy nem tudtak betalálni, mivel így a dobogóért folytatott versenyfutásban hátrányba kerültek.

2024. február 24. 14:00
Tordas – Mezőfalva 3-0 (1-0)
Ercsi – Enying 3-0 (3-0)
Mány-Bicske II. – Bodajk 5-4 (1-2)
Kápolnásnyék – Sárbogárd 1-2 (1-1)

2024. február 25. 14:00
Martonvásár – Mór 0-2 (0-2)
MÁV Előre FC Főnix – Csór 3-0 (1-0)
Lajoskomárom – Maroshegy 0-0

A tabella állása:
1. MÁV Előre FC Főnix 41p
2. Sárbogárd 32p
3. Tordas 30p
4. Kápolnásnyék 29p
5. Mór 27p
6. Ercsi Kinizsi 24p
7. Maroshegy 23p
8. Sárosd 23p
9. Lajoskomárom 19p
10. Mezőfalva 16p
11. Mány-Bicske II. 15p
12. Martonvásár 12p
13. Csór 11p
14. Enying 8p
15. Bodajk 5p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?