U19: Botrányos körülmények között ért véget az Aba és a Káloz meccse

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Káloz játékosai egyszer csak elfogytak a második félidő során…

A Megye II-es U-19 Dél csoportban az első játékhéten az Aba Sárvíz fogadta a Káloz csapatát. A vendégek 10 fővel jelentek meg, így létszámhátrányban ugyan, de vállalták a játékot a káloziak.

A három pont sorsa egy pillanatig sem volt kérdéses ebben a felállásban. Esze már az első félidőben triplázott, 6-0 volt az állás a 39. percben. A vendégek egyik játékosa, Rábai Bence a szünet előtt sérülést jelentett, majd elhagyta a játékteret, és nem is tért vissza.

A szünet után sorra dőltek ki a káloziak: az 54. percben Varga Zoltán, az 58. percben Nagy Áron, a 62. percben Pál Roland szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy nem tudta folytatni a játékot. A 64. percre 7 fő alá csökkent a vendégek hadra fogható játékosainak száma, így be kellett rekeszteni a mérkőzést a szabályoknak megfelelően.

A rejtélyes sérülések után eljárást kezdeményezett a Versenybizottság. A mérkőzést végül a pályán elért 9-0-ás eredménnyel ítélték az abaiak javára.

Az, hogy a sérülések mennyire voltak komolyak, könnyen kiderülhet a Káloz U19-es csapatának e hétvégi összeállításából. Szombaton 10:00-tól az Előszállást fogadják a káloziak a kiírás szerint.

Aba Sárvíz U19 – Káloz U19 9-0 (6-0)
Aba, vezette: Babai Ferenc

Gól: Hegedűs (7., 27.), Esze (9., 12., 39.), Pákozdi (14.), Kiss (49.), Rácz (54.), Hallgató 860.)

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?