A Tordas II. élre uott a Dinnyés legyőzésével!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hetet számolt Tordas második számú csapata a Dinnyésre a Megye III-as Észak csoport hatpontos rangadóján.

A bajnoki címre hajtó Tordas II. a dobogóra pályázó Dinnyést fogadta a Megye II. szombati játéknapján. A hazaiaknak győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy megelőzzék az egy meccsel többet játszó Csabdi együttesét. Ugyanakkor a Dinnyésnek is szüksége volt a pontokra ahhoz, hogy ne maradjon le a bronzért folytatott versenyfutásban.

A Tordas II. kevesebb, mint 20 perc után megszerezte a vezetést Márkus góljával. A vendégek elsőszámú gólfelelőse, Pintér a 35. percben válaszolt. A szünetre mégis a tordasiak mehettek előnnyel, miután pár perccel a félidő vége előtt Hadnagy is betalált.

A második játékrész elején Hadnagy újabb találatával már 3-1 volt az állás. Hamar jött azonban a dinnyési szépítés a veterán Borbély révén, 3-2. A hajrát azonban nagyon megnyomta a Tordas II., és sorra lőtte a gólokat. A 65. percben Farkas, a 74. percben Márkus, a 78. percben Vida, a 80. minutumban ismét Márkus köszönt be, 7-2-re alakítva az állást. A végén még Pintér kozmetikázta az eredményt 7-3-ra, ám a tordasiak győzelmét ez már nem veszélyeztette.

A Tordas II. beérte pontszámban az eddigi listavezető Csabdit, jobb gólkülönbségének köszönhetően pedig az élre is ugrott Herczku István csapata. A Dinnyés maradt a negyedik, ám a Herceghalom-Zichyújfalu rangadó eredményétől is függ, hogy megtarthatja-e pillanatnyi helyezését.

Tordas II. – Dinnyés 7-3 (2-1)
Tordas, vezette: Scweighardt Róbert

Gól: Márkus R. (19., 74., 80.), Hadnagy (41., 51.), Farkas (65.), Vida (78.) illetve: Pintér (35., 83.), Borbély (54.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?