Tiszta erőből szétrúgta a szögletzászlót az Aba játékosa – VIDEÓ

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Megdöbbentő képsorok a Benny Hill show zenéjével fűszerezve.

Az Aba-Sárvíz csapata a vármegyei másod osztályban vitézkedik. Nem is áll rosszul az együttes, a déli csoportban a hetedik pozíciót tudhatja magáénak. Ha egy kicsit összekapják magukat az abaiak, akkor akár még a dobogóra is odaérhetnek tavasszal, hiszen a harmadik helyen álló Nagykarácsony mindössze 24 egységgel rendelkezik.

Az év legviccesebb jelenetét hozta össze az abaiak szemszögéből nézve az az abai futballista, aki szétrúgta a szögletzászlót. Azonban nem örömben vagy dühében tette ezt.

Számos futballista vezette már le a dühét a szögletzászlón, de olyan is előfordult, hogy valaki azzal ünnepelt. Ilyen esetek során olykor kettétörik a sarokpontot jelölő eszköz.

Ebben az esetben viszont egy szimpla beadás során rúgta meg az abai játékos a zászlót. Hátrált, hogy rákészüljön a beadásra, közben nem vette észre, hogy a labda közel gurult a szögletzászlóhoz. A rúgó mozdulat során történt meg a furcsa incidens.

A labda bedobásra pattant, a játékosok pedig nevetni kezdtek a komikus eset után. A játékvezető jelezte, hogy megszakítja a játékot. Hogy ezután mi történt, arra nem derült fény, ám a zászlót vélhetően visszatették a helyére, és folytatódhatott a játék.

A történtekről videó készült, amit az Aba-Sárvíz közösségi oldalán osztottak meg. Ide kattintva megtekinthető.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?