Szombati meccsek: 9 gólt és 3 pirosat hozott a sárosdi derbi, győzött a Tordas

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A gólok mellett piros lapokból sem volt hiány a szombati játéknapon, Tordason és Beloianniszban is volt egy kiállítás.

Megyei I. osztály Felnőtt 25. forduló

Szombaton három mérkőzést rendeztek a megyei első osztályban. Az élcsapatok közül a harmadik helyen álló tordasiak zsinórban ötödik győzelmüket érték el az Enying ellen. A találkozó mindkét gólját Horváth Benett szerezte, az Enyingiek pedig fél órát emberhátrányban voltak kénytelenek futballozni a 60. percben történt kiállítást követően.

A bogárdiak eközben elképesztően izgalmas rangadót játszottak a Sárosd otthonában. A hazaiak  szereztek vezetést a meccs elején, a vendégek a szünet előtt egyenlítettek. A fordulás után egy büntetőből Majláth volt eredményes, így ismét a Sárosdnál volt az előny. Mayer Dávid azonban gyorsan egalizált, Gráczer Gergő tizenegyesével pedig már a bogárdiaknál volt az előny. Ezután felpaprikázódott a hangulat, előbb Susa Krisztián, majd Majláth Henrik kapott piros lapot a Sárosdtól, és a kispadtól Rauf Tivadar Dávidot is kiállították. A bogárdiak 5-2-re növelték gyorsan az előnyüket, ám a véghajrában egy gólra felzárkózott a kettős emberhátrányban játszó Sárosd. Végül azonban megmaradt a Sárbogárd előnyéből egy gól.

Az alsóházi rangadót a Bodajk nyerte, amely három gólt is szerzett a Lajoskomárom ellen. Apró szépséghiba, hogy az első egy öngól volt a találkozó nyolcadik percében. A bodajkiak a második félidő elején aztán megfordították és meg is nyerték a meccset.

2023. 04. 22. szombat 17:00
Sárosd – Sárbogárd 4-5 (1-1)
Tordas – Enying 2-0 (1-0)
Bodajk – Lajoskomárom 2-1 (0-1)

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 21. forduló

Ebben a csoportban már pénteken is volt egy meccs, a felcsútiak a várakozásoknak megfelelően kiütötték otthon a Pákozd együttesét. Nagy Ákos egymaga négy gólt vállalt a hétből.

Szombaton a Bakonycsernye fogadta a Fehérvárcsurgó együttesét. A hazaiak fél óra alatt eldöntötték a pontok sorsát, a vendégek erejéből még a szépítésre sem futotta.

2023. 04. 21. péntek 18:30
Puskás Akadémia III. – Pákozd 7-0 (4-0)

2023. 04. 22. szombat 17:00
Bakonycsernye – Fehérvárcsurgó 2-0 (2-0)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 21. forduló

Szombaton a Beloiannisz súlyos verésbe szalad hazai pályán. A tabellán közvetlenül előtte tanyázó Adony 5-öt lőtt idegenben, a meccs lényegében a 26. percben már el is dőlt. A hazaiak 10 emberrel fejezték be a találkozót, a 65. perctől emberhátrányban futballoztak, ám ekkor már nem kaptak újabb gólt.

2023. 04. 22. szombat 17:00
Beloiannisz – Adony 0-5 (0-3)

Megye III. osztály Észak Felnőtt 21. forduló

A Baracska fordulatos mérkőzésen otthon tartotta mindhárom pontot a Gyúró ellen. A győztes gól a 84. percben született, Baranyai István Attila találata döntött.

2023. 04. 22. szombat 17:00
Baracska – Gyúró 3-2 (1-1)

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 21. forduló

Meglepetésre kikapott a bajnoki címre hajtó szabadegyházai csapat Lajoskomáromban. Pedig a második helyen álló együttes megszerezte a vezetést, amit őrzött egészen az 59. percig. Az utolsó két lajoskomáromi találat öngól volt.

2023. 04. 22. szombat 17:00
Lajoskomárom II. – Szabadegyháza-Sárosd II. 3-1 (0-1)

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?