Szívszaggató: Megszűnt a Velence!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bekövetkezett, amitől sokak féltek.

Nem vesz részt a tavaszi kiírásban Velence Megyei I. osztályú csapata, sőt, a II. osztályú sem. Már ősszel azt csiripelték a madarak, hogy nincs minden rendben a csapat háza táján a pénzügyek tekintetében.

Nem nehéz összefüggést felfedezni a tavaly őszi önkormányzati változások meglepő eredménye és a csapat haláltusája között. Ahhoz viszont túlontúl jóhiszeműnek kell lenni, hogy valaki azt feltételezze, a csapat kispadján a közelmúltban megforduló Urbán Flórián vagy éppen Csábi József a labdarúgás puszta szeretetéért ücsörgött.

A Téli Műfüves bajnokságban már a Sárosd színeiben szerepelt Szalai Pál és Hushegyi Csaba, Illés Áron pedig a Zirc mezét öltötte magára. Ezek az újabb előjelek már a vészharangok kongatásának minősültek, hogy nagy a baj.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának értesítőjéből kiderült, Velence visszalépett, így mindkét felnőtt csapatát kizárják, eredményeiket pontok és gólkülönbség tekintetében is törlik, csakúgy, mint ellenfeleiknél. Mi több, Velence U-16-os és U-14-es csapata is ugyanerre a sorsra jutott.

Nem pattog a labda tavasszal Velencén
Nem pattog a labda tavasszal Velencén

A Megye I-es gárdáknak eddig sem kellett a kiesés szelétől rettegniük, lévén, hogy a kiírás szerint idén mindenki megőrizheti tagságát az idény végén. A Megye II-ben a Pákozd mellett a Szabadbattyán és a Bicske II. lélegezhet fel, ebben az osztályban sem lesz kieső. Igaz, a Bicske II. könnyen lehet, hogy az idény végén feloszlatásra kerül.

Érdekes helyzet alakult ki tehát Fejér megyében, hiszen sem a Megye I-ben, sem a Megye II-ben nem lesz kieső, így gyakorlatilag tét nélkülivé váltak félig-meddig a pontvadászatok. A helyzet nem fenntartható, kérdés, meddig halogatják azokat a bizonyos lépéseket az illetékesek: például a Megye II-es bajnokságok összevonását.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Szívszaggató: Megszűnt a Velence!

  • Mint a Bicskei TC egyik hivatalos személye, szeretném megerősíteni, hogy a Bicskei TC II. csapatát nincs szándékunkban feloszlatni, azon dolgozunk, hogy “fellélegzés” helyett a téli szünetben megerősített keret minél jobb helyezést érjen el a tavaszi idényben.

Vélemény, hozzászólás?