Szabó Éva: Cél, hogy a dobogó közelében végezzen a Káloz!

Fejér megye, Fejér Megye II

Kálozon a jó közösségi szellem megőrzése mellett szeretnének az érmes helyekért csatázni, amit elsősorban helyi játékosokkal terveznek elérni.

Szabó Éva, a Káloz SE elnöke nyilatkozott a FociDrukker számára.

Mikor kezdte a felkészülést a csapat, milyen ütemben készül a bajnokságra?
Szabó Éva: A felkészülést a csapatok 2 hete kezdték el: erőnléti edzésekkel, illetve edző meccsekkel. A felnőtt csapat irányítását Schneider Zoltán vette át, az u19-nél maradt Somogyi László.

Kik távoztak, kik érkeztek?
Szabó Éva: A felnőtt csapattól Korka Krisztián távozott, érkező Sárszentágotáról Kovács Dávid, valamint Szabadegyházáról Miklós Zsolt. Továbbá vannak visszatérő kálozi játékosok, akik a felnőtt kerethez csatlakoznak. A keretünk tehát nagyjából összeállt, más igazolást nem tervezünk.

Mi a célkitűzése a csapatnak a bajnokságban?
Szabó Éva: A csapat célkitűzése tisztes helytállás, az első 6 hely valamelyike, de szeretnénk dobogó közelben végezni ismét. Az ifi csapat részéről ugyanezek az elvárások. A játékosállományunkat tekintve egy jó szezonban bízunk.

Megújult lelátó várja a szurkolókat Kálozon - fotó: Káloz SE Facebook
Megújult lelátó várja a szurkolókat Kálozon – fotó: Káloz SE Facebook

Mi a csapat célja hosszabb távon?
Szabó Éva: A Kálozi SE hosszabb távú célja a fiataljaink képzése, az utánpótlás fokozatos beépítése az ifi, valamint a felnőtt csapatba. A kialakult jó közösségi szellem megőrzése, jó baráti kapcsolatok megőrzése az ellenfél sporttársaival, valamint Káloz hírének öregbítése.

A Káloz a Lajoskomáromot július végén 4-3-ra verte felkészülési mérkőzésen. Augusztus 5-én Cecén vendégeskedik a Fejér Megyei Kupában a kálozi csapat, a bajnokságot pedig az Adony otthonában kezdik Schneider Zoltán tanítványai augusztus 19-én.

Fotók: Káloz SE Facebook

Vélemény, hozzászólás?