Rangadót nyert és élen a Tordas II. csapata!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton lejátszotta hatodik bajnoki mérkőzését Tordas megye hármas csapata. A gyúrói Molnár Károly mindkét kapuba betalált, végül a csereként beállt Sinka döntött.

A Tordas II. zsinórban négy győzelemmel kezdte a szezont, majd meglepetésre a Vértesacsa otthonában pontokat hullajtott a legutóbbi játékhéten. A masszív Gyúró vegyes eredménysorral rajtolt, mindent összevetve ki-ki mérkőzésre lehetett számítani.

A találkozót a vendég gyúróiak kezdték jobban, és kevesebb, mint 10 perc alatt előnybe kerültek. Három perccel később azonban Molnár Károly öngóljával egyenlő lett az állás. A Gyúró játékosa javítva hibáját megszerezte csapatának újfent a vezetést a 30. percben. A szünetre azonban döntetlennel mehettek az együttesek, hiszen Márkus révén egalizáltak a tordasiak a 41. minutumban.

A szünet után hamar, a mérkőzés során harmadszor is előnyhöz jutottak a vendégek, ezúttal Albrecht iratkozott fel a gólszerzők listájára. Pár perccel később Szalay egyenlített. Sokáig úgy tűnt, 3-3 lesz a végeredmény, ám a még az első félidő hajrájában csereként pályára lépő Sinka Roland eldöntötte a három pont sorsát, így a Tordas II. játékosai ünnepelhettek.

Győzelmével a Tordas II. átvette a vezetést a Megye III-as Észak csoport tabelláján. A Csabdi ugyan visszaveheti az első helyét, ám mégis a Tordas áll jobban a vesztett pontok tekintetében, mivel Herczku István csapata már túl van a szabadnapos héten.

A Tordas II. átvette a vezetést a Megye III-as Észak csoport élén - fotó: Tordas SE
A Tordas II. átvette a vezetést a Megye III-as Észak csoport élén – fotó: Tordas SE

Tordas II. – Gyúró 4-3 (2-2)
Tordas, vezette: Rózsa Ádám

Tordas II.: Csizmadia – Farkas (Sinka), Varga L., Sztyéhlik, Vida, Szaly (Fischer), Márkus (Sponga), Kóti, Farkas Zs., Szabó B., Molnár (Orosz). Vezetőedző: Herczku István
Gyúró: Kukucska – Keresztesi (Jámbor), Báhidszki, Puskás, Varga T. (Boroczki), Albrech, Molnár K., Varga Á., Molnár S., Serák, Rácz (Ribi).

Gól: Molnár K. (12., öngól), Márkus (41.), Szalay (59.), Sinka (88.) illetve: Varga T. (9.), Molnár K. (30.), Albrecht (51.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?