Pusztaszabolcson fiesztázott a Káloz! FOTÓK + VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A szabolcsiaknak nem sok öröme volt a vasárnapi gólszüretben.

Amint a Kálozi SE beszámolt arról, a Pusztaszabolcs hazai rendezvény miatt kérte a pályaválasztó jog felcserélését. A Kálozi SE ebbe rendkívül sportszerűen bele is ment.

Nem bizonyultak azonban hálás vendégeknek a káloziak, hiszen már a negyedik percben megszerezték a vezetést Simon révén, aki a huszadik percben megduplázta csapata előnyét.

Simon György gólja

Posted by Kálozi SE on Sunday, 11 November 2018


A 22. percben Pál is beköszönt, s eldőlni látszott a pontok sorsa.

A második játékrésztre más felfogásban futott ki a Pusztaszabolcs, így előbb Székely szépített, majd Kovács Zs. gólja után már csak 1 gól volt a hazaiak hátránya. Mielőtt beleélte volna magát a helyi publikum, hogy pontot szereznek kedvenceik, Magyar tíz perccel a vége előtt végérvényesen eldöntötte a találkozó végkimenetelét.

A Káloz ezzel az utóbbi hat mérkőzéséből ötöt megnyert, s bár csak a nyolcadik helyen áll, egy győzelemnyi távolságra van a negyedik helytől. A botladozó Pusztaszabolcs viszont folytatva vesszőfutását gyakorlatilag a kiesés ellen kénytelen harcolni.

Pusztaszabolcs - Káloz

kép 1 / 16

Pusztaszabolcs – Káloz 2-4 (0-3)
Pusztaszabolcs, vezette: Nagy Tamás

Pusztaszabolcs: Semsei – Baka G. (Szabó K.), Toldi (Farkas R.), Kovács Zs., Székely, Balogh Z. (Kurucz), Páhi, Lepsényi (Györök), Dévai, Németh T., László (Szőke).
Káloz: Miklós – Magyar F., Pál R. (Rábai), Hegedűs P., Tóth B., Farkas L., Simon Gy., Szabó Sz., Pál A., Takács T., Fazekas.

Gól: Székely (50.), Kovács Zs. (67.) illetve: Simon Gy. (4., 20.), Pál A. (22.), Magyar F. (81.)

Forrás: Kálozi SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?