Potyogtak a gólok a Téli Műfüves Bajnokság helyosztóin

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Volt, aki új csapatában négy gólt szerzett, mégis vereséggel zárta a tornát.

Martonvásár

A martonvásári helyosztókon az első helyért a Kápolnásnyék felnőtt és U-19-es együttese csapott össze az első helyért. A felnőttek a triplázó Varga József vezérletével diadalmaskodtak 4-2-re.

A bronzérmet a Martonvásár szerezte meg, amely büntetőkkel verte a Szár együttesét. A Kajászó lett az ötödik a Vált megelőzve, míg a hetedik helyet a Mány II.-Csabdi csípte meg a gyúró előtt.

Mór

A móri csoportot a Mór II. nyerte, amely a döntőben 2-0-ra múlta felül a Magyaralmás gárdáját. A Csór végzett a harmadik helyen, amely 6-1-re győzte le a bronzmeccsen a Fehérvárcsurgó együttesét.

A Bakonycsernye 5-2-re verte a Söréd-Bodajk II. alakulatát az ötödik helyért vívott összecsapáson. A Sárkeresztes a Pátkát fektette két vállra, így szerezvén meg a hetedik helyet.

Sárbogárd

Sárbogárdon ki más, mint a Sárbogárd lett a bajnok, amely az Enyinget 4-0-ra verte a döntőben. A Nagykarácsony minimális különbséggel, 2-1-re győzte le a Kálozt a harmadik helyért vívott meccsen.

Az ötödik a Kisláng lett, amely 6-2-re verte az Abát az ötödik helyért játszott helyosztón. A hetedik helyet a Lajoskomárom érdemelte ki, amely a Sárszentágotát verte 4-1-re.

Dunaújváros

Dunaújvárosban az Ercsi 3-0-ra verte a Besnyőt a fináléban. A Baracs büntetőkkel lett bronzérmes, megelőzve az Előszállás együttesét.

Az ötödik a Mezőfalva lett, amely gólgazdag mérkőzésen 5-2-re verte a Rácalmást. Az Adony szintén 7 gólos mérkőzésen lett hetedik, ehhez a Kulcs együttesét verték 6-1-re.

Gádony-Iváncsa

A gárdonyi és az iváncsai csoportok csapatai egymással meccseltek a helyosztók során. A Tordas és a Velence között kijött az osztálykülönbség, egy híján tízet vágtak a tordasiak a döntőben. Farkas Zsolt triplázott a találkozón. A bronzmeccsen a Seregélyes frissen igazolt sztárcsatára, Szalai Pál négy góllal segítette csapatát, ám ez is kevés volt a Beloiannisz ellen, amelynek színeiben Baka Gergely triplázott.

Az Iváncsa U-19-es csapata lett az ötödik, amely a Pákozdot verte 4-3-ra. A Ráckeresztúr elkerülte az utolsó helyet azzal, hogy legyőzte a Baracskát 6-0-ra.

Székesfehérvár

A Főnix csoportban nem történt meglepetés, a MÁV Előre FC Főnix diadalmaskodott, csakúgy, mint a Maroshegy csoport győztese ellen a fináléban. A Pavlik-csapat 8-0-ra nyert a döntőben. A helyosztókon harmadik helyezett lett a Sárszentmihály, amely büntetőkkel felülmúlta a Polgárdit.

A Szabadegyháza-Sárosd II. ötödik helyen zárt, miután 4-1-re verte a Csókakőt. A Szabadbattyán 12-1-re verte a Kőszárhegy együttesét a hetedik helyért vívott mérkőzésen.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?