Oroszlányban játszott edzőmeccset a Bicske!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bicske, mely sokak szerint a bajnoki cím legfőbb várományosa, megerősítette keretét. A friss igazolás, Dombai Dávid góllal és gólpasszal járult hozzá csapata eredményességéhez Oroszlányban.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Egy éve vezeti az Oroszlány – Komárom megyei I. osztályban harmadik helyen telelő – csapatát Hagymási Zoltán, aki a 2004-2005-ös idényben veretlen tavaszi szerepléssel az ezüstéremig juttatta a BTC csapatát. A bajnoki cím akkor az Enying elleni hazai kulcsrangadón dőlt el, amikor 1-1-es állásnál a játékvezető les címén – sokak szerint tévesen – érvénytelenítette a győztes bicskei gólt. De ez már történelem…

Szerdán az oroszlányi műfüves pályán vendégeskedett Móri Tamás Milinte – Máté, Burucz, Sötét, Köntös – Móri, Máj – Solt, Molnár V., Tornyai – Dombai (cserék: Cserkuti, Klinger, Peinlich D., Peinlich Sz., Harangozó és Bencze) összetételű csapata. A jó iramú, pörgős találkozó a vendégek enyhe mezőnyfölényével zajlott. Már az első félidőben eldönthette volna Tornyai a meccset, de – ahogy ilyenkor lenni szokott – a 31. percben egy elvétett beadás után a hazai Petruska passzolt a kapu közepébe (1-0).

Oroszlány - Bicske

Gyorsan jött az egyenlítés, a 37. percben Dombai remek labdával ugratta ki Mórit, aki kissé jobbról, higgadtan lőtt a kapu bal oldalába (1-1). A második félidőben végül a 71. percben dőlt el a jó iramú, hajtós mérkőzés, amikor Dombai ugrott ki a bal oldalon és védőjével a nyakán 14 méterről bombázott a kapuba (1-2).

Folytatás szombaton 10.00 órakor Bicskén, nyitófordulóbeli ellenfelünk, a Tordas SE ellen.”

Hagymási Zoltánt a Bicske klubvezetője veszi körül
Hagymási Zoltánt a Bicske klubvezetői veszik körül

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?