Iváncsa: 7 távozó, 2 érkező

NB III

Büki és Bartha sem lesz a keret tagja.

Az Iváncsa honlapján a következő közlemény jelent meg:

“Felnőtt csapatunk június 26-án, szerdán kezdte meg a felkészülést a következő idényre. A tervek szerint, a helyi egyesülettel kötött együttműködés értelmében Pusztaszabolcson kezdődik a munka.

Az első hét után (szerda mellet pénteken edz még a csapat) igen keménynek ígérkező program vár a játékosokra, hiszen a vasárnap kivételével minden napra jut edzés, vagy felkészülési mérkőzés.”

Az első edzőmeccset július 10-én, Akasztón játssza Domján Attila együttese. A további program:

  • Július 13. Veszprém – Iváncsa 10:00
  • Július 17. BKV Előre – Iváncsa 18:00
  • Július 20. Monor – Iváncsa 10:00
  • Július 24. THSE Szabadkikötő – Iváncsa 18:00
  • Július 27. Bicske – Iváncsa 10:00

A csapat trénerével villáminterjút készített a klub honlapja, melyből kiderül, hogy Bartha Tibor befejezte a labdarúgást. Távozott továbbá Büki, Miklósvári, Ambrusics, Balázsovics, Folmer, Pratsler.

Néhány szóbeli megállapodás kútba esett, ám sikerült megszerezni a Megye I-es társ-gólkirályt, Killer Mátét, valamint Csepelről az MTK-nevelésű Nyúl Krisztiánt.

Domján Attila röviden összefoglalta a csapat helyzetét:

“Ameddig a mostani tulajdonos van a klub élén, addig egy stabil NB3-as csapat lehet Iváncsán. Minden évben fejleszt az egyesület. Műfüves pálya, öltöző épület, és ami a legfontosabb az utánpótlás fejlődése. Tudom, hogy mekkora munka ennyi korosztályt versenyeztetni. A szülők is azt látják, hogy jó helyre és jó közösségbe jön a gyermekük az edzésekre. Sok ügyes gyereket látunk közöttük, megfelelő alázattal és kitartással remélhetőleg sokukból lesz NB-s játékos.”

Vélemény, hozzászólás?