6 évre eltiltották a Fradi korábbi játékosát, aki lefejelte majd meg is ütötte a játékvezetőt

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy NB III-as bajnoki mérkőzésen történt az eset.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, a FEB meghozta a döntést Basi Attila cselekedete kapcsán. A BKV Előre játékosa a Kisvárda II. elleni találkozón jutott a kiállítás sorsára.

“Busai Attila (BKV Előre) 2023. április 25. napjától kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 6 évre szóló eltiltást kapott” – írja az MLSZ.

A 75. percben kapott piros lapot Busai Attila, aki előbb a pályán, majd a meccs végét követően az öltöző felé vezető úton is rátámadt a meccs játékvezetőjére. Lefejelte és ököllel is megütötte.

A spori az ütést követően elesett, megütötte a lábát és a csípőjét.

“A labdarúgó több kirívó fegyelmi vétséget is elkövetett, valamint tettlegességével veszélyeztette a játékvezető testi épségét. Ez a magatartás összeegyeztethetetlen a labdarúgás alapelveivel, valamint az emberi viselkedés alapvető normáival. A FEB ezért olyan büntetést szabott ki, amely kétszerese a Fegyelmi Szabályzat vonatkozó pontjában rögzített tételkeret felső határának.”

A BKV Előre vezetőedzője, Albert Flórián Ferenc 3 meccses eltiltást kapott, amely NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnoki meccsekre vonatkozik.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?