Most Tordason nem tartották be az alkoholmérésre vonatkozó szabályokat, itt van a heti büntetéscsomag

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Még a 90 ezer forintot sem éri el a bírságok összege, amit a héten kiosztottak.

A Mór vármegye egyes csapata 5 sárga és 1 piros lapot szedett össze a legutóbbi játéknapon. Ennek következtében a móriak 21 ezer forintot kell, hogy fizessenek.

Két vármegye hármas csapatot bírságoltak még meg színes lapok miatt. A Rácalmás 3 sárga és 2 piros kártya miatt 14 ezer, a Szabadegyháza 5 sárga lap miatt 10 ezer forintot fizethet.

Egy öregfiúk csapat is bírságot kapott. A Dunafüred együttese hat sárga lap miatt fizethet 12 ezer forintot.

A Sárbogárd nem állt ki az Almásfüzitő ellen a Vármegyei Női Felnőtt Bajnokság 5. fordulójában. A bogárdiak 30 ezer forintos büntetést kaptak.

A Tordasnak az alkoholmérésre vonatkozó előírások be nem tartása és rendezési hiányosság miatt kell bűnhődnie. Három hazai meccsükre szövetségi ellenőrt rendelnek ki, aminek költségét a tordasiaknak kell fizetnie. Ez sem olcsó mulatság.

Több edzőt is eltiltottak. Masinka Csaba, az Előszállás technikai vezetője két vármegye hármas felnőtt mérkőzésen nem irányíthatja csapatát, miután a Beloiannisz-Előszállás meccsen sportszerűtlenül viselkedett a játékvezetővel szemben.

Bakos János, a Rácalmás technikai vezetője három meccses eltiltást kapott. Ő a Sárszentágotán megrendezett bajnoki mérkőzésen viselkedett sportszerűtlenül a játékvezetővel szemben.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?