Mezőfalva: Cél a bennmaradás!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem volt túlzottan aktív az átigazolási piacon a Mezőfalva, a keretet viszont sikerült együtt tartani.

A Mezőfalva vezetőedzője, Villám Balázs a feol.hu számára elárulta, úgy jutottak fel a vármegyei első osztályba, hogy ez nem volt kimondott céljuk. Arra törekedtek, hogy minden hazai meccset megnyerjenek, és végül túlteljesítették a minimális elvárást.

Ezen felül az volt a reményük, hogy néhány fiatal játékost be tudnak építeni a felnőtt csapatba az utánpótlásból. Ez végül Németh Balázs személyében sikerült, ő stabil tagja a mezőfalvi együttesnek.

A klub némi anyagi problémákkal küzd. Villám Balázs szerint a vezetőség és a támogatók meg fogják oldani ezt a nehézséget.

A piros-fehérek célja az, hogy kivívják a bennmaradást. A Mezőfalva keretének magja együtt maradt, a visszavonult játékosok helyére igazolt a klub.

Négy év kihagyás után ismét számítanak Papp Martinra. A 24 éves játékos legutóbb a 2018/2019-es szezonban lépett pályára az akkor megye egyes mezőfalvi csapatban.

A 21 éves Gertner Patrik a DVSI szníeiben kezdte rúgni a bőrt. A 2017/2018-as és a rákövetkező szezonban játszott már Mezőfalván, az U-19-es csapatban. Felnőtt mérkőzésen először a DUFK színeiben lépett pályára a megye kettőben. Két ott töltött idény után lehúzott egy szezont a Dunaföldvár, egyet pedig a Kétújfalui SE színeiben, mielőtt csatlakozott a Mezőfalvához.

A 20 esztendős Tonka Norbert a Dunaújváros PASE Akadémián pallérozódott fiatalként. A mezőfalvi csapat U-19-es csapatában már a 2017/2018-as kiírásban focizott. Első felnőtt meccsét a mezőfalvi csapatban játszotta, ahol a megye hármas majd a megye kettes csapatban is játéklehetőséget kapott. 2021 nyarán Sárosdra igazolt, ahol az U-19-es csapatban számítottak rá. Az előző idényt a Szabadegyháza-Sárosd II. csapatánál töltötte, ahol mindössze hat mérkőzésen lépett pályára, hol a felnőtt, hol az U-19-es együttesben.

Távozott a 23 éves Ráthgéber László. A vármegye kettes csapatban 10 mérkőzésen jutott szóhoz a fiatal játékos, aki Nagyvenyimen folytatja.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?