Menus Tamás lett a Pákozd edzője!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hosszabb távon a feljutásért harcolna a csapattal.

Milyen ritmusban, heti hány edzéssel készül a csapat a tavaszi nyitányra?

A tavaszi szezonra január 18-án kezdjük meg a felkészülést. Az első héten heti három edzéssel, utána két edzés és egy edzőmeccsel folytatjuk.

Lehet tudni, mely csapatokkal játszik felkészülési mérkőzést a Pákozd?

A csapatot beneveztük a téli műfüves bajnokságra, ahol változó erősségű csapatokkal fogunk játszani, jó körülmények között. E mellett tervben van a Pázmándi és a Vidi BK ellen is egy-egy mérkőzés.

Mi lehet a csapat célkitűzése rövid- és hosszútávon?

Mivel az utóbbi néhány évben a Pákozdi felnőtt csapatnál óriási zűrzavar volt ezért elsősorban ezt a fejetlenséget kell orvosolni. El kell érni, hogy a játékosok összefogjanak, akarjanak tenni az előrelépésért. Ez viszont nem lesz idegen terep számomra, hiszen Pettenden, Kápolnásnyéken és Velencén is hasonló problémával szembesültem!

Rövid távú célkitűzésem a megye kettes tagság megőrzése, hosszú távon pedig a középmezőny elejéhez való felzárkózás. Néhány év múlva pedig jó lenne versenyben lenni a feljutásért folyó harcban! Ez merész tervnek tűnhet, viszont ne felejtsük el, hogy néhány éve a pákozdi csapat a megyei első osztályban szerepelt és akkor sem voltak világsztárok a keretben! Kemény iparos munkával, elszántsággal csodákat lehet tenni!

Az elnök úr, Szabó Ferenc igazi “futball őrült”, ő maximálisan támogatja a terveimet, ha magunk mellé tudunk állítani hasonló gondolkodású embereket, akkor szép jövő elé néz a klub!

Van, aki távozik a télen?

Jó néhány távozó lesz a téli időszakban, hiszen több játékost is az előző edző, Jurászik Elemér, hozott a csapathoz. Valószínűleg ők távozni fognak.

Érkeznek új játékosok a csapathoz?

Természetesen szeretném a keretet megerősíteni. Több játékossal is beszéltem, akik hajlanak a megegyezésre, de egyelőre kicsit mindenki kivár. Valószínűleg február 5-e után lesz játékos mozgás nálunk.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?