Megyei Mesterlövészek: Kovács 29, Pfeiffer 27, Tóth 25 gólt szerzett az őszi bajnokikon

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több olyan támadó is van a megyében, aki meccsenként közel két gólos átlaggal rendelkezik.

Fejér Megye I. Felnőtt

A góllövőlista élén három 10 gólos játékos található. Kovács Levente 12 találkozón köszönt be 10-szer az Ikarus színeiben. A Martonvásár támadója, Herczeg Simon 13 meccsen volt eredményes 10 alkalommal, csakúgy, mint a lajoskomáromi Simon György Viktor.

A negyedik helyen Cseregi Imre Bence (Enying) és Killer Máté Viktor (Sárosd) egyaránt 13-13 összecsapáson voltak 9-9 alkalommal eredményesek.

Hogy ki lesz a gólkirály, az szinte megjósolhatatlan, rendkívül kiegyelített és izgalmas harc folyik a gólkirályi címért a megyei első osztályban.

 1. Kovács Levente (Ikarus-Maroshegy) 10 gól
 2. Herczeg Simon (Martonvásár) 10 gól
 3. Simon György Viktor (Lajoskomárom) 10 gól
 4. Cseregi Imre Bence (Enying) 9 gól
 5. Killer Máté Viktor (Sárosd) 9 gól


Fejér Megye II. Észak Felnőtt

A váli Sinkó Donát Patrik 13 meccsen szerzett 12 gólt, pedig kétszer csak csereként lépett pályára. Mind a 13 meccsén kezdett a VBK játékosa, Forró Máté Zoltán, aki 10 találatot számlál. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán most a csóri Lázár Márk áll, aki 12 alkalommal szerepelt eddig a bajnokságban.

 1. Sinkó Donát Patrik (Vál) 12 gól
 2. Forró Máté Zoltán (Videoton Baráti Kör) 10 gól
 3. Lázár Márk (Csór Truck-Trailer) 9 gól


Fejér Megye II. Dél Felnőtt

Ez az a csoport, ahol már szinte el is dőlt a gólkirályi cím sorsa. Persze tavasszal még bárki megtáltosodhat, de egyelőre kényelmes előnnyel vezeti a góllövőlistát Mekota Bernát, az Előszállás futballistája 21 gólnál jár 13 meccsen. Boros Benjamin Zoltán 13 gólt számlál, pedig hétszer csereként lépett csak pályára a Vajta színeiben. Csapattársa, Majláth Henrik egy kivételt leszámítva mindig kezdő volt, ő 12 találatot jegyez eddig.

 1. Mekota Bernát (Előszállás) 21 gól
 2. Boros Benjamin Zoltán (Vajta) 13 gól
 3. Majláth Henrik (Vajta) 12 gól


Fejér Megye III. Észak Felnőtt

A kajászói csatár, Pfeiffer Róbert Sándor találkozónként átlagosan csaknem kétszer zörgeti meg az ellenfelek hálóját, 14 meccsen 27-szer volt eredményes. Kaufmann Attila is hatékonyan termeli a gólokat, a Sárszentmihály támadója 23 gólt rúgott 10 bajnoki mérkőzésen. Király Jánosnak, a Tordas játékosának 12 meccsre volt szüksége 21 gólhoz.

 1. Pfeiffer Róbert Sándor (Kajászó) 27 gól
 2. Kaufmann Attila (Sárszentmihály-Maserplast) 23 gól
 3. Király János (Tordas R-Kord II.) 21 gól


Fejér Megye III. Dél Felnőtt

A megye legeredményesebb csatára Kovács Nándor, a Vajta labdarúgója 15 meccsen 29 gólt szerzett. Két gólját a Trollfoci is megörökítette, az alábbi videón megtekinthetőek:

Nem sokkal maradt el tőle a dégi támadó, Tóth Zoltán aki ugyanennyi találkozón 25-ször zörgette meg a hálót. Budai Zoltán, a Sárszentágota csatára 14 meccsen 19 gólt lőtt bajnoki mérkőzéseken.

 1. Kovács Nándor (Vajta II.) 29 gól
 2. Tóth Zoltán (Dég) 25 gól
 3. Budai József (Sárszentágota) 19 gól
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?